window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Tabara de cultura si dezvoltare personala ”Young Leaders” adresata elevilor intre 13 si 17 ani / Valea Ariesului / 15-23 august 2010

IEC Romania lanseaza prima editie a Tabarei de cultura si dezvoltare personala Young Leaders adresata elevilor intre 13 si 17 ani. Tabara se va desfasura de pe 15 pana 23 august 2010 in Valea Ariesului iar costurile acesteia nu depasesc 1000 RON.

Scoala avanseaza conceptul de leadership drept esential in dezvoltarea personala a adolescentului, de aceea propune un model de structurare a activitatilor pe 3 paliere: cultural (muzica, teatru, literatura), cognitiv (cursuri de limba engleza si oratorie, workshop-uri despre inteligenta emotionala si asertivitate, de dezvoltare a creativitatii si de autocunoastere) si distractiv (activitati sportive, excursii, drumetii, treasure hunting).
Organizatorii pregatesc ateliere de autocunoastere, seri de film si literatura, cursuri de chitara, excursii in imprejurimile pitoresti, aranjand programul in asa fel incat sa contribuie la o agenda de activitati cat mai agreabila. Cadrul natural in care se va desfasura acest program educational de vara este unul de exceptie, Valea Ariesului fiind o zona cunoscuta pentru pluralitatea de obiective turistice deosebit de atractive pentru tineri (pesteri, piscuri, paduri).

Pentru a aplica va rugam trimiteti un email pe adresa tabara@ivi.ro, in care sa mentionati numele elevului, data nasterii si un numar de telefon de contact. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul IVI Programe Educationale de Vara de sub egida IEC: www.ivi.ro.

Eduard Partenie, tabara@ivi.ro, 0264 551 204
info@iec.ro
http://www.iec.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top