window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcţii @ Constanta

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSÎn perioada 21-22 iunie 2012 la Pavilionul Expozitional din Constanţa – Bd-ul Mamaia, Nr. 331A, va avea loc cel de-al doilea târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcţii.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în construcţii pot găsi de lucru în cadrul târgului. Importante companii de profil au confirmat deja participarea (SC Convas SA, SC Mobitom SA, SC UT SA, Regia Autonomă de Drumuri şi Poduri şi multe altele), locurile de muncă puse la dispoziţie de către companii fiind variate, de la zidar, faianţar, dulgher, fierar-betonist până la maistru, inginer, şef de şantier.

Companiilor ce vor fi prezente în cadrul târgului li se va asigura, în mod gratuit, spaţiu expoziţional cu posibilitatea de personalizare.

Vizitatorii târgului au acces liber şi beneficiază de posibilitatea de a-şi realiza un CV în format Europass şi de a se înscrie pe singurul portal de recrutare dedicat exclusiv sectorului de construcţii, www.picas.ro, sporindu-şi astfel şansele de angajare.

Târgul de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului de construcţii este cel de-al doilea organizat şi face parte dintr-o serie de patru astfel de evenimente. Târgurile sunt realizate în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistentă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcţii, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”.

Informaţii suport

Proiectul Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii din sectorul de construcţii (PICAS) este implementat de Casa de Meserii şi Construcţii (CMC) în parteneriat cu Sempla SRL (partener transnaţional din Italia) şi Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Investeşte în oameni”.

Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 – august 2013 şi se adresează şomerilor si persoanelor în căutarea unui loc de muncă în construcţii din 16 judeţe (Bucureşti, Ilfov, Teleorman, Prahova, Călărasi, Braşov, Alba, Mureş, Sibiu, Iaşi, Suceava, Neamţ, Bacău, Galaţi, Brăila, Buzău, Constanţa). În plus există 4 centre regionale (Bucureşti, Brasov, Galaţi şi Iaşi) unde persoanele  pot fi sprijinite în demersurile lor de a-şi găsi un loc de muncă în construcţii.

Pentru informaţii referitoare la proiect contactaţi:

Adrian PANAET

Responsabil PR – Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor

Tel: 0735735442

Email: adrian.panaet@cmc.org.ro

www.picas.ro www.picas.org.ro www.cmc.org.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top