window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Targ de locuri de munca in CONSTRUCTII

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSPeste 500 de locuri de munca vacante la primul targ de locuri de munca dedicat exclusiv sectorului de constructii

Târgul va avea loc marți, 27 martie 2012, între orele 09 – 14, la Palatul Copiilor din Bulevardul Tineretului, nr. 8-10, sector 4, București.

Cele peste 500 de locuri de muncă oferite de companii acoperă aproape toate specializarile, angajatorii căutând de la zugravi, fierar-betoniști, dulgheri până la manageri de proiect, ingineri, șefi de șantier, punând la dispoziție contracte atât pentru lucrări din țară cât și din străinătate.

Locurile de muncă sunt oferite de aproximativ 30 de companii din sectorul de construcții printre care se numără: Hidroconstrucția, Romstrade, FC Costruct-Edil, Arabesque, Rotary Constructii, Construcții Erbașu.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă beneficiază și de posibilitatea de a se înscrie gratuit în singurul portal de recrutare din România dedicat exclusiv sectorului de construcții, http://www.picas.ro.

Târgul de locuri de muncă este organizat de Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor în cadrul proiectului „Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcții, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!”.

Intrarea este liberă.

Reprezentanții mass media sunt invitați să ia parte la eveniment.

Pentru informații referitoare la proiect contactați:

Responsabil Comunicare

Adrian Panaet

Tel: 0723137668; 0735735442

Email: adrian.panaet@cmc.org.ro

Pentru detalii referitoare la eveniment contactați:

Coordonator evenimente și seminare

Andrei BANICA

Tel: 021.212.37.62; 0735735444

e-mail:  andrei.banica@cmc.org.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top