window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Targ | Romanian Nautic Expo 2015

@ 12-15.03.2015 de la ora 10:00

@ Bucuresti – Centrul Expozitional ROMEXPO

Targ | Romanian Nautic Expo 2015

Fie ca detii deja o ambarcatiune, esti doar fascinat de aceasta lume ori faci parte dintr-un echipaj maritim, te asteptam la Romanian Nautic Expo, Expozitia internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii. Evenimentul va avea loc in perioada 12-15 martie 2015, in cadrul Pavilionului Central Romexpo.

Veti avea ocazia sa vedeti cele mai stralucitoare yachturi, cele mai spectaculoase ambarcatiuni, veti fi la curent cu tendintele pietei nautice, veti cunoaste oameni care impartasesc aceeasi pasiune, totul in cadrul unui eveniment organizat cu profesionalism de Romexpo.

In plus, veti beneficia de cunostintele expozantilor, care va vor raspunde la intrebari, va vor oferi sfaturi pentru a putea lua decizia corecta si va vor informa asupra noutatilor din domeniu.

Dedicat tuturor celor care vor sa isi extinda orizonturile, Romanian Nautic Expo este conceput ca o platforma pentru vizionarea de produse noi, evaluarea tendintelor pietei si stabilirea unor parteneriate de lunga durata si profitabile din punct de vedere comercial.

Mai mult, pe durata expozitiei veti putea participa la evenimentele pe care Romexpo, impreuna cu partenerii sai, le va organiza special pentru cei care vor vizita Romanian Nautic Expo, oferindu-va ocazia unica de a cunoaste celebritati in domeniu, sportivi, autoritati si reprezentanti ai institutiilor de stat.

Program de vizitare:

12 – 14 martie 2015 (joi-sambata): intre 10.00-18.00
15 martie 2015 (duminica): intre 10.00-16.00

Locatie: Centrul Expozitional ROMEXPO, Pavilionul C6

http://www.exponautic.ro/

Bilet intrare adulti si studenti: 5 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top