window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Target Business Growth – Aplica pentru bursa ASEBUSS / inscrieri pana la 15 iulie 2010

Institutul de Administrare a Afacerilor, ASEBUSS, ofera profesionistilor romani cu spirit antreprenorial doua burse Executive MBA partiale, in valoare de 4000 de euro fiecare. Termenul final de inscriere este 15 iulie 2010.

Programul Executive MBA se remarca prin cursuri interactive si sesiuni cu aplicabilitate imediata, sustinute de experti recunoscuti in plan international, fiind o reala resursa de diferentiere strategica atat a antreprenorilor, cat si a intraprenorilor, pe o piata extrem de concurentiala.
ASEBUSS este singura scoala privata acreditata pentru programe EMBA, in conformitate cu noile reglementari ale conventiei de la Bologna, avand o experienta de peste 17 ani in educatia manageriala si peste 1000 de absolventi, aproximativ 40% din totalul absolventilor EMBA din tara.
Conceptul EMBA se adreseaza unei comunitati manageriale dinamice, cu o medie de varsta de 28-35 de ani si o experienta profesionala deosebita. Cursurile sunt structurate pentru antreprenorii si intraprenorii aflati in cautare de solutii practice de strategie de business si de oportunitati de networking cu oameni-cheie din cele mai importante segmente de piata. EMBA este o reala lectie de leadership, in cadrul careia participantii sunt la curent cu cele mai noi tendinte economice globale, dezvoltandu-si abilitatile de comunicare si cunostintele de management, reusind astfel sa isi extinda cu responsabilitate viziunea de afaceri si de cariera.
Criterii de eligibilitate pentru bursa EMBA 2010
-Experienta in munca de minimum 5 ani
-Experienta antreprenoriala/manageriala de minimum 3 ani
Inscrierea are loc pe baza unui dosar complet de inscriere, care va cuprinde formularul de aplicatie, doua scrisori de recomandare, eseu tematic de maximum 500 de cuvinte , diploma de licenta si dovada resurselor financiare necesare pentru acoperirea diferentei din taxa de scolarizare aferenta celor 2 ani.
Candidatii selectionati pe baza acestui dosar vor putea sustine probele de admitere :
-test tip GMAT
-Interviu in limba engleza
Toate aplicatiile vor fi analizate de catre Comisia de Admitere. Termenul final de inscriere in competitia Target Business Growth. Executive MBA 2010 este 15 iulie 2010. Candidatii vor fi evaluati in perioada 19-27 iulie 2010, iar rezultatul final va fi anuntat pana in data de 30 iulie 2010.
De ce EMBA ASEBUSS?
-Perspectiva si calitate internationale
-Focus pe experienta participantilor
-Corp profesoral de elita
-Materiale educationale certificate
-Invitati de calibru din lumea de afaceri
-Experiente educationale trans-nationale
-Cea mai mare comunitate de absolventi EMBA din Romania
Pentru mai multe informatii si pentru a descarca formularele de inscriere, va rugam sa accesati website-ul : www.asebuss.ro. Fiecare candidat este invitat sa trimita documentele completate la adresa de e-mail: bianca@asebuss.ro, in atentia dnei Bianca Ioan, Director de Marketing ASEBUSS.
Echipa ASEBUSS va ureaza inspiratie si succes!

Persoana de contact: Bianca Ioan, Marketing Director Executive MBA Program, ASEBUSS.
Telefon: 0722 368 602, email: bianca@asebuss.ro.
emba@asebuss.ro
http://www.asebuss.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top