window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Targul International de Turism – Winter Holiday / Bucuresti / 07-10 octombrie 2010

În perioada 7 – 10 octombrie 2010, în cadrul Centrului Internaţional de Conferinţe al Palatului Parlamentului, se va desfăşura târgul internaţional de turism Winter Holiday organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, ANAT.
În anul în care sărbătoreşte Gala “ANAT la 20 de ani”, după un parcurs bogat în realizări, evoluţia şi dezvoltarea Asociaţiei au condus inevitabil la nivelul la care organizarea propriilor evenimente şi manifestări expoziţionale era anticipată şi aşteptată atât de către membrii săi, cât şi de către publicul larg.

Imi face plăcere să vă invit la ediţia de toamnă a Târgului Internaţional de Turism al ANAT, “Winter Holiday”, care se va desfăşura în perioada 7 – 10 octombrie 2010, în Centrul Internaţional de Conferinţe de la Palatul Parlamentului – Bucureşti.

Primul Târg Internaţional “Holiday Market” s-a bucurat de un real succes, ceea ce ne-a adus poziţia a doua în Topul celor  mai vizitate Târguri  din BUCUREŞTI în anul 2010. Ne-am propus ca şi prin această ediţie să oferim un nou eveniment marca ANAT – un moment de sărbătoare  pentru membri, un model de standarde pentru mass-media şi un Târg de vacanţe de succes pentru vizitatori.

Din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi de vacanţele din sezonul de iarnă şi au nevoie de cea mai bună alegere, aşa încât ne propunem să oferim membrilor posibilitatea de a vinde cât mai multe vacanţe, într-un cadru cât mai adecvat, atât  pentru destinaţii interne, cât şi externe.

Succesul acestui eveniment va fi dublat de aniversarea a 20 de ani de activitate a patronatului ANAT – cea mai puternică organizaţie din turismul românesc, sărbătoare la care vom participa împreună, odată cu Gala “ANAT la 20 de Ani”!

Mulţumesc pe această cale tuturor celor care ne-au acordat încredere, participând  la primul Târg de Turism organizat de ANAT şi totodată îi invit să ni se alăture şi de această dată, pentru a marca un nou succes ÎMPREUNĂ!

Cu prietenie şi încredere ,

Corina Martin
Preşedinte ANAT

Pentru informaţii actualizate zilnic privind expozanţii, căile de acces şi transportul gratuit asigurat de organizatori, tombolele şi premiile aferente vă invităm să vizitaţi pagina oficială a evenimentului: www.targuri-anat.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top