window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Targul Mesterilor Constructori de la Sibiu / Sibiu / 18-21 iunie 2010

Au mai ramas 2 zile pana la Targul Mesterilor Constructori de la Sibiu

Targul Mesterilor Constructori, primul targ din Romania dedicat pietei „do it yourself” se desfasoara la Sibiu, la Sala Transilvania, intre 18 si 21 iunie.

Evenimentele CAMEX au o traditie de 11 ani la Sibiu. Targul organizat in acest an sub umbrela CAMEX se adreseaza meseriasilor, mesterilor constructori, persoanelor fizice cu intentii de investitii in constructii si pasionatilor de bricolaj.

Mesterii sunt factori importanti care influenteaza beneficiarii finali in alegerea materialelor de constructii. Evenimentul aduce in prim plan mesterul in constructii, constituind in acest sens o premiera pentru piata de targuri si expozitii din Romania. ABplus Events reuseste astfel sa defineasca si sa diferentieze clar aceste evenimente, dedicate consumatorului final, de evenimentele B2B organizate in Iasi, Brasov, Timisoara, Cluj Napoca, Constanta si Bucuresti, toate aflate sub umbrela CAMEX, evenimente pentru constructii.

Targul Mesterilor Constructori este o sarbatoare care imbina targul cu vanzare si demonstratiile cu activitati de divertisment. Evenimentul este dezvoltat in jurul a 3 zone importante: zona pavilioanelor expozitionale, zona de demonstratii si zona de activitati in aer liber.

Demonstratiile din cadrul Targului privesc atat materiale de constructii noi aparute, cat si tehnici de lucru moderne. Vor fi antrenati montatori de acoperisuri, confectioneri de tamplarie AL/PVC, montatori de pereti si plafoane din gips-carton, zidari, pietrari, tencuitori, zugravi, ipsosari, tapetari, vopsitori, mozaicari, faiantari, parchetari si nu numai.

Mai multe detalii despre eveniment pe www.camex.ro.

Partener Oficial CAMEX 2010: DEKO Professional Services.

Compania ABplus Events a fost infiintata in anul 1997, fiind de 13 ani lider in organizarea de targuri si expozitii in constructii la nivel national.

In 2010, ABplus Events isi continua misiunea de a oferi informatii, inspiratie si acces la piata prin expozitii, evenimente, publicatii si data business in constructii.

Printre brandurile dezvoltate in timp de ABplus Events se numara CAMEX, Seara de Excelenta, Construct Week, Efimark, Eficall sau ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

Bogdan Romaniuc
PR ABplus Events,
0741.117.720
bogdan.romaniuc@abplus.ro
www.camex.ro
bogdan.romaniuc@abplus.ro
http://www.camex.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top