window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Targul pentru O Viata Sanatoasa editie aniversara / Bucuresti / 28-30 mai 2010

Intre 28-30 mai la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universtitatii, vis–vis de Spitalul Coltea) se deschide a zecea editie a Targului pentru O Viata Sanatoasa. Si pentru ca targul s-a lansat anul trecut in aceeasi luna, va propunem sa sarbatoriti alaturi de noi.

De aceea, in acest week-end (vineri, sambata si duminica), bucurestenii vor descoperi in curtea muzeului produse traditionale romanesti (legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri, covrigi, turta dulce, cozonac, colac secuiesc original, vin, palinca, tuica, suc natural de mere, prajituri si multe altele). O alta atractie a targului este halvita din miere de salcam.

O noutate a targului este painea de casa, facuta pe vatra, numai buna de pus pe masa.

De asemenea va propunem sa incercati uleiurile presate la rece facute din germeni de grau si de porumb dar si uleiurile de catina.

Nu vor lipsi nici gratarele cu mici, peste si carne, toate ecologice care sunt atat de apetisante, sarmalele ca la mama acasa, placintele moldovenesti si prajiturile de casa.

Tuica din prune din Moraresti Arges si vinurile de la Valea Calugareasca, intr-o variata gama de produse, sunt alte elemente de atractie.

De asemenea, iubitorii de produse apicole sunt invitati sa deguste unul dintre rarele sortimente regasite la Targul pentru O Viata Sanatoasa: miere de castane; miere de lavanda, miere de afine, miere de rapita, miere de zmeura, miere cu migdale sau cu nuci, energizant natural din ingrediente apicole cu polen si nuca, propolis si multe altele.

O alta atractie este data de standurile de cadouri si hand-made de unde nu aveti cum sa plecati fara o amintire.

Și pentru ca deja arde soarele, trebuie sa avem grija de tenul nostru si de corpul nostru si de aceea expozantii pun la dispozitia vizitatorilor o gama variata de cosmetice eco si bio, din cele mai variate regiuni si cu cele mai variate continuturi. Bijuteriile facute manual vor fi si ele la loc de cinste in noua aripa a targului.

Programul evenimentului este intre 8.00-20.00, vineri, sambata si duminica.

Rose Events si Hello Events va invita sa intrati in lumea produselor naturale si de asemenea, pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.helloevents.ro.

Anca Mihalache
0769.633.739
mihalache.anca@ymail.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top