window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Targul RFTB Fast Fashion se amana pentru inceputul anului 2013

La cererea firmelor din domeniu care ar fi dorit să participe, vom amâna evenimentul destinat industriei modei – RFTB Fast Fashion, anunțat inițial pentru 18-20 octombrie 2012, pentru începutul lunii martie 2013. Astfel, toți cei interesați vor avea răgazul necesar pentru organizarea minuțioasă a colecțiilor, a serviciilor si echipamentelor astfel sa poata prezenta oferta într-un mod cât mai convingător și plăcut.

Vă asigurăm de tot suportul nostru și vă așteptăm cu interes sugestiile pentru realizarea celui mai consistent eveniment, o expoziție dedicată business-ului, care să reprezinte cu succes interesele tuturor celor care activează în domeniul textile-pielărie.

Mulțumim celor care au trimis adeziunile și vă asigurăm că acestea rămân valabile pentru ediția din martie 2013. De asemenea, le mulțumim celor aproximativ 450 de vizitatori (reprezentanți ai fabricilor și comercianți) care s-au înregistrat pe site-ul oficial al expoziției www.rftb.ro și celor care ne-au transmis rugămintea de amânare a evenimentului.
Vă așteptăm pe toți la RFTB, la începutul lunii martie 2013, în incinta celui mai nou centru expozițional din România – EXPOROM.

Va multumim.
Lucian Diaconu
Project Manager Businesstexin

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top