Apropierea sarbatorii Sf. Arhangheli Mihail si Gavril este marcata in Sectorul 6 al Capitalei de deschiderea, in premiera, a trei targuri de produse traditionale, simultan, in cele mai importante piete agroalimentare din sector.

Organizata de Primaria Sectorul 6, Administratia Pietelor, in colaborare cu Plus Media, seria de evenimente debuteaza joi, 04 Noiembrie 2010, cu Targul de Produse Traditionale si Ecologice din incinta modernului Complex Agroalimentar Crangasi si continua, vineri, 05 Noiembrie 2010, cu evenimentele similare organizate pe platformele parcarilor din fata pietelor Drumul Taberei (fosta Moghioros) si Gorjului. Toate cele trei targuri, vor fi deschise pentru bucurestenii dornici sa deguste sau sa cumpere din bunatatile aduse de producatori din toate colturile tarii pana Duminica, 07 Noiembrie 2010.
Vizitatorii vor putea regasi, in toate cele trei locatii, cea mai bogata oferta de conserve pentru iarna, gemuri si dulceturi de casa, branzeturi traditionale de Sibiu, din zona Branului, Curtea de Arges, Galati, Maramures, pastrama si produse din carne preparate dupa vechi retete taranesti, miere si produse apicole certificate, prajituri de casa pregatite de gospodinele din Maramures, paine taraneasca si cozonac din Bucovina, palinca, vinuri alese si obiecte de artizanat realizate de adevarati mesteri populari.
Atmosfera de sarbatoare a gustului va fi completata de gratarele incinse pe care vor sfarai mititeii si fripturile rumenite pe jar, de mustul si pastrama nelipsite, de sarmalele pregatite la fata locului, de celebrii colaci secuiesti si de deliciosii cozonaci de casa.
Organizata in principalele p