window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Taxi Pelicanul - prima companie de taxi din Romania cu o strategie de responsabilitate sociala

De-a lungul timpului, Taxi Pelicanul a reusit sa devina o companie de referinta in domeniul transportului de tip taxi din Romania. Incepand cu luna aceasta, Taxi Pelicanul  va incepe sa se implice activ in comunitate , dezvoltand proiecte de responsabilitate sociala, ce vizeaza  atat organizatiile non- profit, cat si populatia Bucuresti-Ilfov.

Pentru ca una dintre cele mai grave probleme a ONG-urilor din tara noastra este lipsa de fonduri, Taxi Pelicanul a conturat un proiect care sa le vina in ajutor.  In fiecare luna, timp de 3 zile, incasarile provenite de la 5 taxiuri Pelicanul vor fi donate catre un ONG sau catre o cauza, aleasa in prealabil prin vot liber pe pagina de facebook oficiala – Taxi Pelicanul CSRIn decembrie, fondurile astfel stranse vor fi directionate catre Societatea de Salvare Bucuresti pentru sustinerea proiectului Exista un Erou in fiecare dintre VOI!.

In continuarea aceleiasi idei si tinand cont de numarul crescut al accidentelor care se produc in fiecare an din cauza condusului sub influenta alcoolului, Taxi Pelicanul implementeaza Drink OK!. Acest serviciu te scapa de griji in serile in care esti cu masina, dar vrei sa iesi cu prietenii, in club sau la un eveniment la care consumi alcool. Cum functioneaza? Compania  trimite doi soferi, unul care te duce acasa si altul care iti conduce masina pana acasa. Costul este de 40 lei (tarif fix pentru serviciu) + cursa de taxi aferenta.

Tinand cont ca siguranta si confortul  clientilor sunt cele mai importante, Taxi Pelicanul a pus la dispozitia populatiei Bucuresti-Ilfov serviciul VIP, ce ofera cele mai bune conditii de transport clientilor si aduce noi standarde taximetriei.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre aceste trei servicii si proiectele finantate de catre Taxi Pelicanul, te invitam sa dai like paginii noastre de facebook, https://www.facebook.com/taxipelicanulCSR

2013-12-05T10:50:27+02:0005 decembrie 2013|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social|Tags: , |
Go to Top