TBI Bank, o nouă bancă în România!

TBI_BankTBIF Financial Services BV începe operarea în România a TBI Bank, ca sucursală a TBI Bank EAD Sofia iși deschide primele 3 agenții în București.

 „După 11 ani de prezență operațională în România, ca un semn al angajamentului nostru pe termen lung în sectorul financiar, începând cu data de 22 martie 2013 am deschis TBI Bank București, ca sucursala a TBI Bank EAD Sofia. Este un pas natural de completare a portofoliului de produse și servicii dedicate clienților noștri și pieței, în general”, declară Florentina Mircea, Directorul Executiv al Băncii.

 TBI Bank se va poziționa, în principal, ca o bancă de retail și pentru IMM-uri și se va  dezvolta pe modelul de business deja existent prin cele două entități ale grupului: TBI Credit – credite de consum și carduri de credit și TBI Leasing – leasing financiar dedicat IMM-urilor. La toate acestea se vor adăuga produsele bancare de economisire și creditare și o gamă largă de servicii.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

 „Am alocat resurse importante acestei noi construcții, investind în structura operațională și în sistemul  IT. Dorim să valorificăm atât expertiza echipei TBI, cât și prezența teritorială și, nu în ultimul rând, un portofoliu valoros de clienți. Ne propunem un prim an, 2013, cu active de peste 100 milioane Euro și profit la final de an”, a mai spus Florentina Mircea.

 Dezvoltarea rețelei de agenții va continua cu deschiderea a 5 sucursale în țară, începând cu Iași și Constanța, plus două noi sucursale în București.

 „Într-un mediu economic și politic instabil, ne propunem un proiect ambițios și ne lăsăm conduși de convingerea că se poate și altfel, se poate mai bine și pentru clienții noștri”.

Despre TBI Bank

TBI Bank este parte a grupului TBIF Financial Services care include, de asemenea, companii de prestigiu de pe piața românească de servicii financiare: TBI Credit, TBI Leasing, TBI Auto.

Ca parte importantă a familiei TBIF Financial Services, TBI Bank îșii propune să ofere publicului un serviciu bancar alternativ, rapid, cu produse flexibile. Întreprinderile mici și mijlocii sunt principala clasa de clienți vizată de Bancă: vrem să le fim aproape, să oferim consiliere financiară și dezvoltare de business.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top