window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

teatru @ Bucuresti : „CUI I-E FRICĂ DE VIRGINIA WOOLF?” de Edward Albee

teatru @ Bucuresti  „CUI I-E FRICĂ DE VIRGINIA WOOLF”  de Edward Albee

„CUI I-E FRICĂ DE VIRGINIA WOOLF?”  de Edward Albee

Luni 19 martie, ora 19:00, la Teatrul Nottara (Sala George Constantin)

„Adevăr sau iluzie – chiar contează?” – Edward Albee

O noapte ca oricare alta. O petrecere târzie. Cu wisky și brandy, jocuri și glume, flirturi inofensive, povești amuzante, dans, secrete murdare, cărți beție ratare voie bună cruzime provocări violete violență adevăr iluzie frică… Martha și George vă așteaptă. Luni, 19 martie, la ora 19:00, la Teatrul Nottara, Sala George Constantin.

„Cui i-e frică de Virginia Woolf?” este una dintre cele mai amuzante și mai tulburătoare radiografii ale mitului „familiei perfecte”. George (Ionuț Grama), profesorul de istorie și Martha (Florina Gleznea), exuberanta sa soție și fiica șefului universității, se întorc acasă după o petrecere. Dar noaptea abia începe, iar publicul devine prizonier în casa celor doi și martorul unui șir de „jocuri și glume”, în care barierele anduranței vor fi testate iar demonii vor ieși la lumină. Pentru că Martha i-a invitat la ei acasă pe noii veniți în campusul universitar, blondul Nick (Emil Măndănac) și naiva lui soție, Honey (Sînziana Nicola). Ceea ce urmează va demonstra că nimic nu e mai irezistibil și mai terifiant decât cruzimea și că adevarul și iluzia pot spune uneori aceeași poveste.
Producția, dublu nominalizată la Premiile UNITER în 2009 (Cel mai bun debut – Florina Gleznea și Ionuț Grama), beneficiază de cea mai tânără distribuție care a interpretat rolurile titulare pe o scenă profesionistă și de noua traducere oficială necenzurată și savuroasă a textului original. Regia și scenografia sunt semnate de Mariana Cămărășan și Alexandra Penciuc („Amalia respiră adânc” și „Rabbit Hole” la Teatrul Act, „Iadul este amintirea fără puterea de a mai schimba ceva” la Teatrul Odeon).
Un spectacol de Mariana Cămărașan și Alexandra Penciuc

Cu: Florina Gleznea, Ionuț Grama, Sînziana Nicola, Emil Măndănac

Traducerea: Ionuț Grama

Teatrul NOTTARA

B-dul Magheru 20, 70 158, sector 1, Bucuresti

Tel: 401 318.89.01 / 021.318.89.02

Fax: 401 312.44.80

Agentia de bilete: 021.317.41.01 (zilnic 10:00 – 20:00)

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top