Teatru | CHERCHEZ LA FEMME! Foto Horatiu Linca

Joi, 10 aprilie, orele 19:00, Compania de teatru „Passe-Partout Dan Puric” vă invită la spectacolul „CHERCHEZ LA FEMME” prezentat  la sala Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani.


Pantomimă și dans, lumină și întuneric, realitate dură și vis gingaș, din toate acestea se naște misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri și durere, “Cherchez la femme!” ne vorbește despre de fapt despre îndrăgostire, ca miracol al Universului.

“Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al Școlii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, și-a găsit, după mulți ani de lucru, propria cale de expresie. Cu mesajul său simplu – viața ca o călătorie în căutarea iubirii – “Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obișnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care prinde viață și încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei. 

“Cherchez la femme” este o dovadă de maturitate artistică. Este un spectacol cum numai în grădina “Passe Partout Dan Puric” putea creşte, un amestec alchimic de teatru, dans, mişcare, lumină şi sunet şi, mai presus de toate, suflet, mult suflet – un spectacol puternic, aplaudat şi ovaţionat la scenă deschisă.
Dacă sunteţi o persoană cu bun gust e musai să nu-l scăpaţi. Numai după ce o să ieşiţi din sală, o să vă daţi seama ce mult aţi fi pierdut dacă nu-l vedeaţi. 

Scenariul şi regia: Petrică Voicu 
Coregrafia: Nadejda Dimitriu 
Costume şi scenografie: Alin Crăciun şi Anca Cernea 
Light design: Ilina Pepine 
Foto: Horatiu Linca 
Cu: Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekaş, Vadim Rusu, Sebastian Petrovici. 

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru “Passe-Partout D.P.”, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.

http://www.companiadanpuric.ro/piesa/cherchez-la-femme

@ 10.04.2014 de la ora 19:00

@ Teatrul de pe Lipscani

Go to Top