Teatru | MADE IN ROMANIA

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/Teatru | MADE IN ROMANIA

@ 10.03.2013 de la ora 19:00

@ Teatrul de pe Lipscani

De ce Made in Romania? România nu este numai o națiune, un popor, ea este o atitudine în fața lumii și, mai presus de toate, un spirit. Nu știu de ce, dar a privi lumea prin ochii României, pentru mine este același lucru cu a privi lumea prin ochii unui copil…

 Teatru Dan Puric MADE IN ROMANIA by HoratiuLinca.ro

Mi-am aplecat urechea la pământ ca să ascult dacă inima acestui neam mai bate și m-am trezit îngenuncheat în fața lui. Vă rog să mă iertați pentru acest gest necontemporan!

Suntem în plină explozie a mijloacelor de comunicații, însă, paradoxal, simțim o acută lipsă a comunicării între noi, iar limbajul acesta, dincolo de cuvânt, acest nou vehicul al teatrului, face ca sentimentele și gândurile noastre să fie receptate mai repede și mai direct.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Am ales acest nume pentru spectacol deoarece sunt gelos pe poporul român și asta nu numai datorită umorului său genial, ci și poeziei, inteligenței, energiei și misterului său. (Dan Puric)

DISTRIBUŢIA

 scenariul şi regia: Dan Puric

costumele: Irina Solomon

coregrafia: Malou Iosif

step: Dakmar Brenda

percuţie: Lucian Maxim

distribuţia: Carmen Ungureanu, Ileana Olteanu, Richard Bovnovczki, Dragoș Huluba, Dana Cavaleru, Violeta Huluba, Adriana Butoi, Oxana Moravec, Ioana Visalon, Ion Parea, Adelaida Zamfira, Ramona Cutină, Nicolae Nastasia, Adriana Nicolae, Silviu Oltean, Mihai Baranga, Florin Roșu, Eduard Dumitru.

foto: HoratiuLinca.ro

*

www.companiadanpuric.ro
Bilete: 30 RON/25 RON; reducere studenţi 20 RON
Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.
Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top