Teatru | NECUVINTE by HoratiuLinca.ro

Duminică, 27 Aprilie, de la orele 19:00 vă așteptăm la „NECUVINTE”, un spectacol de succes al Companiei „Passe-Partout” conduse de reputatul actor, regizor și eseist Dan Puric.

„Necuvintele” sunt gesturi simple, priviri, momente de liniste, imagini care reusesc sa transmita mai mult decat o suta de cuvinte goale… Cred ca doar prin necuvinte mai putem lupta impotriva „fast-life”-ului pe care-l traim in fiecare zi, impotriva zgomotului, impotriva a tot ce ne tine departe de noi insine. Pentru ca „Linistea este inceputul curatarii sufletesti”, ne-am propus sa tacem timp de o ora si ceva, comentand cu umor, dar si cu sensibilitate, lumea ce ne-nconjoara”.

Cu: Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu si Vadim Rusu
Scenariul si regia: Adrian Nour
Costumele: Wilhelmina Arz
Light design: Ilina Pepine
Foto: Horatiu Linca

Cei patru tineri artisti nu pronunta nici o vorba de-a lungul acestui exceptional spectacol de pantomima. Insufletite de muzici alese de Adrian Nour, tablourile concepute de el se succed in ritm ametitor – ori sagalnic – tesand un emotionant discurs exprimat prin gesturi si dans despre dragostea care se transforma, adesea, intr-o naluca amagitoare, despre esentele diluate in aparente. Umorul, autoironia, hazul-de-necaz nu lipsesc nici o clipa din acest spectacol.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Companiei de teatru ”Passe-Partout Dan Puric”, str. Lipscani 53.
Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 – 18; Joi – Duminica: 12 – 19.
Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819.

http://www.companiadanpuric.ro/piesa/necuvinte

Go to Top