window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Teatru | RENCONTRES - Compania Dan Puric by HoratiuLinca.ro

@ 02.02.2013 de la ora 19:00

@ Teatrul de pe Lipscani

Spectacolul “Rencontres” (“Intalniri”) este o provocare a celor doi actori adresata propriilor performante din spectacolele lor anterioare, in regia lui Dan Puric: “Costumele”,”Made in Romania”,”Hic sunt Leones”, cu care au participat la numeroase festivaluri internationale din Germania, Franta, Elvetia, Grecia, Polonia, Ungaria, Croatia, China.

“Rencontres” este intalnirea intre mai multe lumi si civilizatii, intalnirea intre un EL si o EA in diverse timpuri si in diverse spatii. O poveste de dragoste cu iluziile, cautarile, tensiunile si indoielile ei, se intersecteaza in spectacol cu o poveste despre insingurarea si alienarea individului sub stresul vietii moderne, cu un tango pasional plin de ironie si gaguri , cu o istorie a cuplurilor celebre ale cinematografiei. Premiera spectacolului “Rencontres” a avut loc pe 9 Mai 2007 la Luxemburg, eveniment organizat cu prilejul Zilei Europei de Ambasada Romaniei din Luxemburg.

Teatru RENCONTRES - Compania Dan Puric by HoratiuLinca.ro

Durata spectacolului: 60 minute.

scenariul şi regia:
Dragoş Huluba, Violeta Totir Huluba

distribuţia:
Dragoş Huluba, Violeta Totir Huluba

light design:
Sorin Vintil

foto: HoratiuLinca.ro

*

www.companiadanpuric.ro
Bilete: 30 RON/25 RON; reducere studenţi 20 RON
Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.
Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

Go to Top