window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Teatrul InDArt va invita  sa vedeti comedia Tango, monsieur de Aldo Lo Castro - BucurestiComedia este in stilul pieselor bulevardiere franceze si a unor autori precum Pierre Chesnot. O tragedie comica in care patru femei convocate la vila aceluiasi domn, in aceeasi zi si la aceeasi ora, se simt tradate in dragoste si hotarasc sa se razbune pe Don Juanul necredincios, sufocandu-l literalmente cu dragostea lor.

13 noiembrie 2011 ora 20:00, la Caffe Tabiet, Bucuresti – REZERVARI: 0728.657.595

2 decembrie 2011, orele 17:30 si 19:30 la Teatrul Bacovia din Bacau

Regia: Bogdan GAGU

Distributie: Silvia Gagu, Alecsandra Timofte, Adriana Gulutanu, Andreea Maletici, Alin Brancu, Catalin Stelian, Ciprian Niculaie.

Directorul Teatrului InDart – Dan Simion
Aranjamente muzicale: Dan Simion
Costume/Machiaj: Roxana Lazar
Scenografia: Razvan Plaiasu
Coregrafia: Lucian Stan

Durata: 75 minute

Parteneri: port.ro, Radio Romania Cultural, RadioProDiaspora, Star Press, 24FUN, BRENNTAG
TEATRUL INDART – www.indart.ro

„Bogdan Gagu, printr-o regie atenta, scrupuloasa si energica, a pus in scena un excelent „Tango, monsieur”. Piesa a fost transpusa captivant si placut prin prestatia extraordinara a actorilor (splendide, cele patru protagoniste), care au jonglat cu dezinvoltura cu momentele si ritmul impuse de regizor.” ( Aldo Lo Castro)

” Odata mutati in Cafeneaua Artistilor, emotiile regizorului aveau sa fie spulberate rapid de reactia publicului pe parcursul spectacolului. Povestea celor patru femei convocate la vila aceluiaşi domn, care se simt tradate in dragoste şi hotarasc sa se razbune pe Don Juanul necredincios, a avut un succes nebun. Fara pic de vulgaritate in ciuda secventelor abundente cu cele patru fete in dezabie-uri, spectacolul a dezvaluit si maiestria regizorului de a folosi inteligent proiectiile si de a alege o distributie buna, fara a apela la nume cunoscute.” (Cultura Buzoiana)

„Vreau sa demonstrez ca pot spune ceva frumos. Fug de vulgaritate şi vreau teatru fara exagerari” (Bogdan Gagu)

Go to Top