#Teatru | Dl. Goe şi ai lui

Musicalul Dl. Goe şi ai lui, o producție a Teatrului „Stela Popescu”, va fi prezentat sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 11, în Grădina de vară a Televiziunii Române. Spectacolul este inclus în stagiunea „Teatru în TVR”, în care grădina televiziunii devine un spațiu deschis pentru teatre, actori și publicul lor.

Dl. Goe şi ai lui este un spectacol în care cap de afiş este chiar Stela Popescu, iar în distribuţie mai pot fi urmăriţi Raluca Straia, Ramona Olteanu, Andreea Blidariu, Ştefan Popov, Ştefan Fieraru, Silviu Mihăilă, Adrian Dima şi Florian Bala, alături de baletul Teatrului Muzical „Stela Popescu”. Muzicalul este compus de Roman Vlad, scenariul și regia sunt semnate de Dan Tudor, iar coregrafia de Ștefan Soare. Spectacolul este o tălmăcire contemporană, vie și palpitantă, a schiţelor lui Caragiale, o producţie care îmbină comicul de situaţie cu neprevăzutul, o derulare filmică sub inspirata baghetă regizorală a lui Dan Tudor. Goe, Mamiţa, Mam Mare, călătorii ciudaţi – toţi aşteaptă publicul în trenul buclucaş, în toate gările uitate de Dumnezeu, în care orice se poate întâmpla!

Următoarele două spectacole ale Teatrului „Stela Popescu” sunt programate în acest context pe 2 iulie şi 26 august în Grădina TVR vor avea pe afiş spectacolul Şeherezada.

La aproape 60 de ani de la difuzarea primului spectacol de teatru, Televiziunea Română a lansat programul „Teatru în TVR”, acum un an, în iunie 2016. Anul trecut, pe parcursul celor aproape trei luni de desfăşurare a programului, au fost prezentate 21 de spectacole, realizate de parteneri  în cadrul proiectului demarat şi coordonat de Casa de Producţie a TVR. Derularea programului „Teatru în TVR” urmăreşte şi îndeplinirea misiunii publice a televiziunii publice, asumându-şi, prin spectacolele organizate, un rol educativ şi de promovare a culturii în rândul publicului larg. În acest sens, a fost extinsă oferta din cadrul stagiunii, cu piese pentru copii şi spectacole musicale. Totodată, prin acest proiect, TVR a adus publicul mai aproape de actori, chiar în incinta sediului din Calea Dorobanţilor 191, mii de spectatori intrând în curtea televiziunii pentru a urmări spectacolele din cadrul acestui program.

Prețul unui bilet: copil – 20 lei; adult – 25 lei