window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Televiziunea de sport a RCS & RDS, Digi Sport, transmite UEFA Champions League

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSUEFA Champions League se vede în direct la Digi Sport!

RCS & RDS a câştigat drepturile de difuzare pe Digi Sport a tuturor meciurilor din UEFA Champions League, pentru perioada 2012 – 2015. Abonaţii serviciilor de televiziune Digi TV vor putea urmări în direct meciurile din următoarele 3 sezoane, atât în format analogic şi digital, cât şi în cel mai bun format TV, High Definition (HD). Competiţiile vor fi difuzate în direct şi în reluare, pe toate cele 3 canale de sport ale RCS & RDS: Digi Sport 1, Digi Sport 2 şi Digi Sport 3. Totodată, meciurile vor fi disponibile şi pe internet, pe www.digisport.ro şi pe varianta mobilă a site-ului, m.digisport.ro, pentru toţi abonaţii de internet fix ai operatorului numărul unu pe piaţa de televiziune din România.

Digi Sport va transmite şi rezumatele meciurilor din serile de marţi şi de miercuri, precum şi magazinul săptămânal, UEFA Champions League. Astfel, RCS & RDS completează portofoliul competiţiilor sportive premium transmise în exclusivitate la Digi Sport: fotbal (Liga 1 – Romania, Premier League – Anglia, Primera Division – Spania, Ligue1 – Franţa, Serie A – Italia), MotoGP, Formula 1, handbal, tenis, atletism, raliuri (WRC – Campionatul Mondial de Raliuri).

Drepturile de difuzare în direct şi în reluare a competiţiilor UEFA Champions League au fost câştigate de RCS & RDS alături de un alt operator de telecomunicaţii din România, care va transmite în paralel aceste competiţii.
Informaţii detaliate despre Digi Sport  sunt disponibile pe www.digisport.ro, la 031.400.4600 – pentru Digi TV prin cablu şi la 031.400.4000 – pentru Digi TV prin satelit sau în oricare dintre punctele de prezeţă ale companiei.

***

Despre Digi Sport

De la lansarea Digi Sport pana in prezent, RCS & RDS a achiziţionat drepturile pentru transmiterea in direct a celor mai importante competitii sportive din Europa si din lume. In acest moment, Digi Sport este cea mai completa televiziune cu profil sportiv din Romania, difuzand cele mai importante transmisiuni din fotbal (Liga 1 – Romania, Premier League – Anglia, Primera Division – Spania, Ligue1 -Franta, Serie A – Italia), Moto GP, Formula 1, GP 2, handbal, tenis, atletism, raliuri (WRC – Campionatul Mondial de Raliuri), baschet, volei, judo, box, gimnastica, etc.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă. RCS & RDS este o companie modernă, cu o experienţă de 15 ani în furnizarea soluţiilor de telecomunicaţii. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top