window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Testare gratuita a internetului wireless Digi Wi-Fi, de la RCS & RDS, pentru oricine se afla pe litoral

Din acest week-end si pana la finele lui septembrie 2011, RCS & RDS, compania care a inceput recent extinderea hotspoturilor Digi Wi-Fi la nivel national, permite oricui doreste sa testeze noul sau serviciu de internet wireless, acces gratuit limitat in reteaua Wi-Fi, in zona litoralului.

Va putea accesa GRATUIT reteaua de internet wireless a RCS & RDS, oricine se afla pe perioada verii in statiunea Mamaia sau in celelalte statiuni, in zonele cu acoperire Digi Wi-Fi, in limita unui trafic zilnic de 100 MBytes.

Clientii companiei au deja acces gratuit si permanent, oriunde in reteaua Digi Wi-Fi si dispun de trafic nelimitat, indiferent de zona de conectare. Au aceste avantaje:

  • abonatii serviciului de internet fix Digi Net Fiberlink 2, de panala 100 Mbps
  • abonatii pachetelor de internet fix Digi Net Fiberlink 1, de 50 Mbps, plus internet mobil Digi Net Mobil prin modem USB sau pe telefon mobil.

Pana in acest moment, compania a instalat echipamente care permit clientilor Digi Net si Digi Net Mobil accesul liber la internet in Bucuresti, in judetele Bihor, Brasov, Mures, Arges, Sibiu si pe litoral. In urmatoarea etapa, RCS & RDS va extinde reteaua de hotspoturi in peste alte 40 mari orase din tara.

Operatorul va extinde curand si zonele de testare a noului serviciu de internet, o data cu expansiunea retelei de hotspoturi in Mamaia si in celelalte statiuni de pe litoral. Cei care ulterior testarii, vor dori sa devina clienti ai companiei, vor dispune de 3 servicii de internet cu numai 39 lei (TVA inclus): internet fix de panala 100 Mbps, internet mobil de pana la 7,2 Mbps si internet wireless Wi-Fi cu vitezele maxime mai mari de 7,2 Mbps.

Informatii detaliate despre locatiile Digi Wi-Fi sunt disponibile la www.rcs-rds.ro/digi-wifi, la numerele de telefon 031.400.7777 si *777 (apelabil din Digi Mobil) sauin oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

***

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata. RCS & RDS este o companie moderna, cu o experientade 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia, Serbia, Spania si Italia.

Cristina Nicoara

Specialist PR RCS & RDS

E-mail: pr@rcs-rds.ro
Web: www.rcs-rds.ro

Tel: +4031 400 44 40
Fax: +4031 400 44 41

Go to Top