window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Testeaza-ti prietenii cu NIVEA Pure Effect si castiga o excursie la concertul Rihannei de la Budapesta

 NIVEA Pure Effect - Testeaza-ti prieteniiNIVEA iti ofera sansa de a castiga una dintre cele cinci excursii pentru doua persoane la Budapesta, la concertul Rihannei din 8 decembrie! Testeaza-ti prietenii pe aplicatia existenta pe pagina de Facebook NIVEA Romania.

In perioada 5 noiembrie – 20 noiembrie 2011, intra pe pagina de Facebook a NIVEA Romania (http://www.facebook.com/#!/NiveaRomania), acceseaza aplicatia „Testeaza-ti prietenii”      (http://www.facebook.com/NiveaRomania?sk=app_274563972583662) si poti castiga o excursie pentru doua persoane la concertul Rihannei de la Budapesta! Nu trebuie decat sa ai peste 18 ani, sa accesezi aplicatia, sa-ti „supui” doi prieteni la test si apoi sa completezi formularul de concurs. Aplicatia va face automat o comparatie intre cei doi prieteni selectati, il va desemna pe cel mai bun prieten, iar tu vei fi inscris in tragerea la sorti, odata cu completarea formularului de participare.

Cele 5 premii constau in cate doua bilete la concertul Rihannei, de la Budapesta din data de 8 decembrie 2011, transport cu avionul Bucuresti – Budapesta – Bucuresti, pentru 2 persoane, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare la hotel Cosmo Hotel Budapest, 1 noapte (8 – 9 decembrie), in camera dubla, cu mic dejun inclus si 100 euro/premiu pentru ca distractia sa fie mai mare!

Pe langa cele 5 excursii la concertul Rihanna de la Budapesta, participantii la concurs pot castiga si unul dintre cele 100 de premii NIVEA Pure Effect – cel mai bun prieten in lupta cu impuritatile tenului – constand in cate un set NIVEA VISAGE Pure Effect si o cutie NIVEA Creme editie speciala Rihanna! NIVEA VISAGE Pure Effect include produse pentru tratamentul problemelor specifice ale tenului tanar, mixt sau gras: de la pori inchisi, ten lucios predispus la acnee si pana la cosuri si puncte negre. Aceasta este o gama eficienta de produse care contin extract de magnolie pentru a debloca porii astupati, a elimina impuritatile si a preveni reaparitia problemelor tenului, oferindu-i o rutina completa de ingrijire.

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit pe: http://niveafriends.republika.ro/regulament.pdf.

Aici gasesti linkul direct catre aplicatie: http://www.facebook.com/NiveaRomania?sk=app_274563972583662.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top