Testeaza-ti prietenii cu NIVEA Pure Effect si castiga o excursie la concertul Rihannei de la Budapesta

 NIVEA Pure Effect - Testeaza-ti prieteniiNIVEA iti ofera sansa de a castiga una dintre cele cinci excursii pentru doua persoane la Budapesta, la concertul Rihannei din 8 decembrie! Testeaza-ti prietenii pe aplicatia existenta pe pagina de Facebook NIVEA Romania.

In perioada 5 noiembrie – 20 noiembrie 2011, intra pe pagina de Facebook a NIVEA Romania (http://www.facebook.com/#!/NiveaRomania), acceseaza aplicatia „Testeaza-ti prietenii”      (http://www.facebook.com/NiveaRomania?sk=app_274563972583662) si poti castiga o excursie pentru doua persoane la concertul Rihannei de la Budapesta! Nu trebuie decat sa ai peste 18 ani, sa accesezi aplicatia, sa-ti „supui” doi prieteni la test si apoi sa completezi formularul de concurs. Aplicatia va face automat o comparatie intre cei doi prieteni selectati, il va desemna pe cel mai bun prieten, iar tu vei fi inscris in tragerea la sorti, odata cu completarea formularului de participare.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Cele 5 premii constau in cate doua bilete la concertul Rihannei, de la Budapesta din data de 8 decembrie 2011, transport cu avionul Bucuresti – Budapesta – Bucuresti, pentru 2 persoane, transfer aeroport – hotel – aeroport, cazare la hotel Cosmo Hotel Budapest, 1 noapte (8 – 9 decembrie), in camera dubla, cu mic dejun inclus si 100 euro/premiu pentru ca distractia sa fie mai mare!

Pe langa cele 5 excursii la concertul Rihanna de la Budapesta, participantii la concurs pot castiga si unul dintre cele 100 de premii NIVEA Pure Effect – cel mai bun prieten in lupta cu impuritatile tenului – constand in cate un set NIVEA VISAGE Pure Effect si o cutie NIVEA Creme editie speciala Rihanna! NIVEA VISAGE Pure Effect include produse pentru tratamentul problemelor specifice ale tenului tanar, mixt sau gras: de la pori inchisi, ten lucios predispus la acnee si pana la cosuri si puncte negre. Aceasta este o gama eficienta de produse care contin extract de magnolie pentru a debloca porii astupati, a elimina impuritatile si a preveni reaparitia problemelor tenului, oferindu-i o rutina completa de ingrijire.

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit pe: http://niveafriends.republika.ro/regulament.pdf.

Aici gasesti linkul direct catre aplicatie: http://www.facebook.com/NiveaRomania?sk=app_274563972583662.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Comenteaza