The Amsterdams continua turneul national “Winds Apart”

Bucurestenii de la The Amsterdams pleaca din nou in turneu, pentru a promova cel mai nou material, albumul acustic “Winds Apart”.

Dupa Bucuresti, Botosani si Iasi, pe 19 februarie trupa ajunge la Craiova in Play Teatru-Cafe, pe 20 februarie la Resita in Parallel Jam, 21 februarie la Arad in Nerv, 22 februarie la Timisoara in Rost si pe 23 februarie la Pitesti in Barock.

“Winds Apart” a fost inregistrat in perioada decembrie 2012 – decembrie 2013 si contine 15 piese acustice, din care 2 compozitii noi, “Crackers” si “Where to go”, ce nu au mai aparut pe niciun material pana in prezent. Restul cantecelor sunt reinterpretari in cheie acustica a mai multor piese de pe albumele “Adolessons” si “Electromagnetica”.

“Am lucrat mai mult decat la orice album pana acum, la un moment dat chiar ne gandeam sa nu-l mai scoatem. Asta pentru ca se batea pentru intaietate cu viitorul album electric, prevazut sa apara in 2014. Pana la urma, cred ca l-am lansat exact in momentul potrivit, in locul potrivit. Sunt 15 piese reprezentative pentru formatie, iar acum le-am adus la o forma foarte intima. Suntem tot noi, dar cu picioarele langa semineu si cu mainile pe un pahar de vin, din care am baut un an intreg.” – (Andrei Hategan / The Amsterdams).

“Winds Apart” este produs de The Amsterdams, mixat si masterizat de Janin Pasniciuc (Dekadens, Zebre, AB4).

Primul videoclip de pe “Winds Apart” este la piesa “Where to go”, realizat de Alina Manolache. “Where to go” este printre primele piese compuse de formatie, dar nu a aparut niciodata pe un material de studio. Varianta de album a fost mixata si masterizata de Adam Whittaker, cunoscut pentru munca sa excelenta pentru mai multe trupe din noul val al muzicii romanesti.

Albumul “Winds Apart” pe suport CD poate fi achizitionat chiar la concert, iar online poate fi ascultat integral pe www.theamsterdams.bandcamp.com si pe www.deezer.com

Albumul e disponibil si pe www.iTunes.com sau www.amazon.com

Urmareste trupa pe www.facebook.com/theamsterdams

“Where to go”  http://www.youtube.com/watch?v=Pk7V5h5VTK4

Componenta The Amsterdams este:

Andrei Hategan (voce, chitara, clape, percutie)

Ovidiu Bejan ( chitara, voce, clape, percutie)

Andrei Ungureanu (chitara)

Augustin Nicolae (bass, voce, percutie)

Go to Top