The Speakers (RO) in deschiderea concertului Morcheeba!

Acasa/Arta, Cultura & Entertainment/Entertainment NEWS/The Speakers (RO) in deschiderea concertului Morcheeba!

The Speakers (RO) in deschiderea concertului Morcheeba

The Speakers este un proiect fresh, original, cu vibe-uri puternice de retro-rock parte din portofoliul agentiei Jiji Event. Primul single al formatiei se numeste „6 ‘o clock” si este compus de baietii de la Bass Production (Sebastian Crayn si Andre Rizo) in colaborare cu Tom Wilson, extras de pe albumul de debut intitulat „Brake the borders”.

Trupa The Speakers a luat nastere la inceputul lui 2011 si ii are in componenta pe Vicentiu (voce), Sorin (synth), Andreea (bass), Angus si Zeca (chitara) si Andrei (tobe). Primul disc The Speakers contine opt piese aflate la granita dintre indie si rock alternativ, cu influente electronice retro din anii ’70-’80. In prezent, trupa se afla in plina campanie de promovare a celui de-al doilea single de pe album, piesa “Lullaby”, care se bucura de un videoclip retro, dinamic.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Pe 11 decembrie, Morcheeba vine la Arenele Romane in cadrul turneului european de promovare a celui mai recent album al trupei, “Head Up High”. Concertul va avea loc in cort incalzit si este organizat de Events.

Miercuri, pe 11 decembrie, accesul in Arenele Romane va fi permis incepand cu ora 19.00, iar The Speakers isi vor incepe showul de la ora 20.30. Cortul este incalzit. Biletele sunt disponibile la preţurile de 220 lei (Golden Ring) si 120 lei (Regular). In ziua spectacolului, biletele vor costa 250 lei (Golden Ring) si 150 lei (Regular). Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cartureşti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top