La aniversarea primului an de activitate, clinica de estetică medicală și remodelare corporală cu tehnologie de ultimă generație Atelierul de Slăbit lansează promoții de Sărbători. Pachetele “Winter Magical Rejuvenation”, “Winter Ski”, “Winter Swimming”, “Winter Traditional Food” și “Winter Party” aduc împreună cele mai populare proceduri ale clinicii de remodelare la prețuri fără precedent!

Top servicii Atelierul de Slăbit împachetate în cadouri gata de oferit de Sărbători pentru doamnele și domnișoarele dragi sau de oferit chiar vouă însevă ca un răsfăț personal:

  • Terapia Vampir – cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii se bazează recoltarea propriului sânge, izolarea plasmei bogate în trombocite și injectarea acesteia în piele. Tratamenul este ideal pentru întinerirea și regenerarea pielii, reducerea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, refacerea fermității și îmbunătățirea aspectului feței, gâtului, decolteului, mâinilor.
  • Radiofrecvența – procedeu non-invaziv prin care pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea, prin stimularea depozitelor de colagen de la nivelul dermului.
  • Criolipoliza – procedeul non-invaziv prin care se obține mult doritul efect de sculptare a siluetei, simultan cu netezirea celulitei prin răcirea localizată la -8° C.
  • Drenajul limfatic cu aparatul “Esthetic Quirumed” – o terapie extrem de relaxantă, de asemenea, non-invazivă, un masaj în profunzime ce pune în mișcare sistemul limfatic și ajută la eliminarea toxinelor din țesuturi.
  • Epilarea definitivă cu laserul „Dioda Elysion Pro”, un aparat ultraperformant ce folosește principiul fototermolizei selective, adică atinge temperaturi foarte înalte prin care părul nedorit este îndepărtat. Concret, lumina pulsată de aparat încălzește firul de păr și coboară până la rădăcina acestuia, pe care o distruge.
  • VelaShape – tratament non-invaziv pentru remodelare corporală prin tratamentul eficient al celulitei și reducerea circumferențială.

“La ceas de bilanț, în prag de Sărbători, suntem alături de clientele noastre în a-și redescoperi feminitatea și a-și pune în valoare mai bine frumusețea! În anul ce a trecut ne-am lăsat ghidați de

credința că ritmul alert al vieții cotidiene poate face ca femeile să-și piardă feminitatea în vâltoarea responsbailităților zilnice și că, în astfel de momente au nevoie de timp pentru ele, de momentul acela de respiro în care pot pune în paranteză rolul de mamă, soție, femeie de afaceri și pot să se concentreze la a fi… pur și simplu, femeie. Și acest pariu cu care am pornit la drum s-a dovedit câștigător! Am intuit bine nevoia femeilor de a-și aloca timp pentru un moment de răsfăț personal! Aș putea spune, fără teama de exagereare că noi, la Atelierul de Slăbit lucrăm cu aparatură performantă pentru a îndepărta centimetrii nedoriți și pentru a îmbunătăți aspectul exterior al clientelor noastre, dar lucrăm în același timp, în mod subtil, și cu psihicul lor. Din momentul în care ele pășesc pe ușă le invităm să se lase purtate de starea de bine pe care le-o dă conștientizarea faptului că își acordă timp lor, pentru a se simți din nou frumoase și atrăgătoare.a declarat Carmen Todică (owner, Atelierul de Slăbit).

 Pentru că știm cât de importantă este proximitatea pentru clienții noștri, tot la capitolul surprize de An Nou, anunțăm lansarea noii locații, în zona Aviatorilor. Este vorba despre Clinica din Str. Av. Jean Textier nr. 3, Sector 1, București pe care o vom lansa la începutul lui 2018. Între timp vă așteptăm la Clinica din Bd. Gheorghe Șincai  nr.16 pentru a profita de promoțiile de Sărbători!

Atelierul de Slăbit – clinică de estetică medicală și remodelare corporală cu aparatură de ultimă generație!

Facebook: www.facebook.com/atelieruldeslabit/

Site: www.atelieruldeslabit.ro/

Locații:

  • Clinica din Bd. Gheorghe Șincai nr. 16, Sector 4, București (program : 10:00 – 21:00); tel.: 031 405 3953
  • Clinica din Str. Av. Jean Textier nr. 3, Sector 1, București – se lansează în curând