window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Tineret in miscare vine la Bucuresti

  • Tineret in miscare vine la Bucuresti

Tineret in miscare vine la BucurestiPe data de 27 septembrie, Tineret in miscare – o initiativa a Uniunii Europene, vine in capitala Romaniei, pentru doua zile, si isi amenajeaza cortul in Parcul Tineretului

 

Doriti sa stiti mai multe despre posibilitatile granturilor UE pentru studii, voluntariat sau munca in strainatate, sa discutati cu tineri care au beneficiat deja de aceste oportunitati si sa aflati care este cu adevarat experienta acestora?Atunci veniti alaturi de noi la cortul dedicat campaniei Tineret in miscare, unde veti avea din plin ocazia de a interactiona cu persoane care au beneficiat deja de finantare UE pentru studii sau munca in strainatate.Ambasadorul roman al initiativei Tineret in miscare, Dragos Bucur, va  vorbi despre implicarea sa in campanie, iar seara vor concerta formatii precum Butterflies in My Stomach, Les Elephants Bizarres, C.T.C. si Suie Paparude.

 

Cand: 27 septembrie (orele 14:00-23:00) si 28 septembrie (orele 14:00-22:00)

Unde: Parcul Tineretului din Bucuresti, Romania

 

Pe parcursul celor doua zile se vor organiza ateliere, filme, prezentari, spectacole de animatie stradala si de teatru. Tinerii se vor implica in ateliere de fotografie, isi vor confectiona propriile accesorii, vor urmari animatii video, vor participa la proiecte de biblioteca vie sau isi vor investi energia in exercitii de gimnastica. In fiecare ora, veti avea posibilitatea de a va testa cunostintele in cadrul unui EUROQUIZ si de a castiga tricouri, stick-uri USB, pixuri si alte premii personalizate.

 

“Concursul cu rucsacul” ii invita pe tineri sa-si aduca rucsacul cu care au calatorit prin Europa si sa castige premii atractive.

 

Tineret in miscare este o initiativa a Uniunii Europene care are scopul de a imbunatati calitatea educatiei si gradul de angajabilitate a tinerilor.Oferta completa de programe ale Comisiei Europene pentru studii, invatare si munca in strainatate va fi prezentata in interiorul unui cort imens din Parcul Tineretului, Bucuresti.Cortul si scena campaniei Tineret in miscare vor constitui ocazia unica, unde tinerii vor invata mai multe despre educatia sau instruirea lor in strainatate pentru a-si imbunatati abilitatile sau pentru a obtine unele noi.

 

Ambasadorul roman al initiativei Tineret in miscare, Dragos Bucur, afirma faptul ca “studiile si calatoriile in strainatate inseamna un plus de experienta, iar experienta inseamna cunoastere.Mi-aduc aminte de anii ’80, atunci cand calatoriile in afara granitelor Romaniei erau un vis pentru cei mai multi dintre noi.Dar astazi, din India si pana in Maroc, Argentina si Regatul Unit, exista atat de multe lucruri de vazut si de facut!”Pentru a afla mai multe despre oportunitatile oferite de Comisia Europeana si pentru a interactiona cu persoanele care au studiat si au calatorit in strainatate, va asteptam la cortul dedicat campaniei Tineret in miscare.

 

Campania Tineret in miscare a fost lansata de catre Comisia Europeana in anul 2010. Intre timp, aceasta a calatorit cu succes prin mai mult de 20 de state membre ale UE.

 

Pentru mai multe informatii privind  campania Tineret in miscare: http://ec.europa.eu/youthonthemove/

Programul evenimentelor Tineret in miscare pentru Bucuresti: http://ec.europa.eu/youthonthemove/events/2012/docs/20120914-bucharest-yom-event-porgramme-final_ro.pdf

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top