window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Continund procesul de participare la evenimentele majore de telecomunicatii, TOPEX se va altura in perioada 24-26 mai 2010 comunitatii globale de telecomunicatii la International Telecoms Week (ITW) din Washington.

ITW este punctul de intalnire al intregii comunitati internationale din domeniul telecomunicatiilor pentru a cumpara si a vinde produse si servicii de voce dar si de date.

Fiind pentru prima data expozant in cadrul acestui eveniment, intentia TOPEX este de a-i extinde relatiile de business in toata lumea si de a-si promova portofoliul in fata companiilor internationale prezente la eveniment.

Atentia TOPEX in cadrul acestui eveniment se va concentra pe solutia sa completa NGN bazata pe Softswitch-ul de Clasa 4 si Clasa 5 si gama sa avansata de media gateway-uri. TOPEX multiSwitch este situat in centrul arhitecturii TOPEX Next Generation Networks si este o solutie flexibila, destinata companiilor mici si mijlocii ce intentioneaza sa ofere servicii de voce clientilor si dupa modelul „pay as you grow”. O alta solutie propusa pentru acest eveniment este solutia SIM Manager, care permite stocarea si administrarea flexibila a cardurilor SIM pentru retelele dezvoltate de tip „mobile gateway”. SIM Manager-ul ofer alocarea virtual a SIM-urilor prin intermediul IP, dintr-o singur locatie ctre gateway-uri indiferent de locatia acestora.

Prin aceasta participare, principalul interes al companiei TOPEX va fi de a creste competitivitatea, de a identifica noi oportunitati de afaceri, de a ne consolida pozitia de brand si, cel mai important, de a creste profitabilitatea companiei., a declarat Radu Balaci, Business Development Manager la TOPEX.

ITW este un eveniment dedicat intregii industrii telecom si sunteti invitati sa aflati informatii detaliate despre ce ofera compania TOPEX in materie de produse, solutii si servicii, vizitand standul 716, la Marriott Wardman Park Hotel in Washington.

Despre TOPEX:
TOPEX este o companie romneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 19 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Portofoliul sau de produse include: Softswitch, Media Gateway-uri pentru tehnologii TDM, VoIP, GSM si CDMA (2G, 3G+), convertoare de semnalizare (SS7, ISDN, R2, SIP, H323), routere 3G WiFi, terminale fix-mobil (2G, 3G) si sisteme de comunicatii de voce ATC.

Doriana Popescu
PR Manager
doriana.popescu@topex.ro
Tel: +40-21/4083924;
Fax: +40-21/4083909;
www.topex.ro
topex@topex.ro

2014-01-29T14:23:08+02:0019 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|
Go to Top