Sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă, iar cel mai mare mall din România este și de această dată alături de dăruitorii neobosiți. Parfumurile, hainele, accesoriile pentru sporturile de iarnă și cărțile sunt la mare căutare în această perioadă. Cifrele pe noiembrie – decembrie 2017 arată creșteri la aceste categorii de produse chiar și de aproape 30% față de alte luni ale anului. Tocmai de aceea, AFI Cotroceni te provoacă să rămâi Dăruitor de Meserie, în acest an cu upgrade-ul 2.0.

Perioada noiembrie – decembrie este cea în care dăruitorii cumpără cele mai multe cadouri, fie că sunt ele pentru familie, prieteni, colegi, parteneri de business sau chiar pentru ei. Pe toate categoriile de produse, în această perioadă a anului trecut, vânzările au crescut cu cinci procente față de anul anterior. Parfumurile, hainele, accesoriile pentru sporturile de iarnă, gențile, încălțămintea, cărțile au fost cele mai căutate cadouri de către dăruitorii neobosiți.

O mare parte din cadourile alese din AFI Cotroceni au fost cele pentru îngrijire personală. Conform datelor, între lunile noiembrie și decembrie, românii căută în mod special parfumuri, în cel mai mare mall din România. În această perioadă, în 2017, la parfumuri a fost o creștere de 20%, față de 2016.

Pe următoarea poziție în atenția dăruitorilor sunt hainele. Aici vânzările cresc cel mai mult tot între noiembrie și decembrie, în 2017 creșterea pe ultima lună din an fiind una exponențială -19%. Gențile și încălțămintea au avut și ele un procent de 17% în plus. Aceeași creștere a fost și pentru serviciile de beauty și hairstyle. Ca și apropiere, sunt urmate de accesorii, cu 15%.

Este perioada din an când cumpărătorii se pregătesc pentru vacanța de iarnă iar pasionații sporturilor de iarnă vin la AFI Cotroceni pentru a-și achiziționa echipamentele. Cifrele indică că în acest interval sunt cu 28% mai mulți cei care caută astfel de produse.

Cărțile sunt în topul cadourilor preferate de clienții AFI Cotroceni, prezentând o creștere de 20% față de aceleași luni ale lui 2016.

În acest an ducem mai departe campania “Dăruitor de Meserie”, cu upgrade-ul 2.0. Ne propunem astfel să rămânem alături de dăruitorii neobosiți care aleg AFI Cotroceni în această perioadă. xperiența și datele strânse pe lunile noiembrie – decembrie 2017 ne-au ajutat să identificăm trei tipuri de dăruitori: creativul, organizatul și cel intuitiv. Creativul, cel care îi surprinde întotdeauna pe cei dragi cu ideile sale ingenioase sau chiar trăznite, va opta în special pentru achiziționarea de accesorii și decorațiuni, în 2018. Dăruitorul organizat, cel care își face planul de cadouri cu mult înainte, va rămâne adeptul cumpărăturilor de haine și cărți. Cel intuitiv, care știe cele mai noi tendințe în shopping, va opta și anul acesta pentru parfumuri și zona de electronice, IT&C.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Pentru că până și cei mai dedicați dăruitori rămân uneori fără inspirație, AFI Cotroceni vine în ajutorul acestora cu un ghid de cadouri pe care le pot găsi în magazinele mall-ului. Ghidul poate fi ridicat gratuit de la Info Desk și conține idei de cadouri și discount-uri substanțiale.

Clienții care au făcut cumpărături în valoare de minim 300 de lei, își pot înscrie bonurile pe www.aficotroceni.ro , pentru a câștiga sute  de AFI Gift Carduri, telefoane HUAWEI Mate 20 PRO, iar cel mai darnic dăruitor – un abonament pe un an de zile la IMAX. Campania se desfășoară până pe 31 decembrie.

Despre AFI Cotroceni:

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu exopozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.