window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

mediaTRUST prezintă topul celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice, din punct de vedere al prezenţei acestora în studiourile televiziunilor, în perioada 1- 31 august 2013.

Jurnalistul Răzvan Zamfir ocupă primul loc în topul celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice cu 18 prezenţe în studio. Devenit din luna septembrie membru al Partidului Conservator, jurnalistul este totodată şi coordonatorul departamentului de Comunicare şi Imagine al formaţiunii. Senatoarea  Ecaterina Andronescu  este reprezentantul PSD care a înregistrat  cele mai multe prezenţe (16) în platourile TV. Din partea PDL, cel mai activ membru este deputatul Tinel Gheorghe, cu 13 prezenţe în studio. PPDD a fost puternic reprezentat de jurnalistul Florin Condurăţeanu, care a numărat în luna august 13 prezenţe în studio. Alina Gorghiu este cea mai activă membră a partidului PNL cu 10 prezenţe în platourile TV.

 Invitati august (2)-1

În topul liderilor politici cu cele mai multe minute petrecute în studiourile televiziunilor, Corneliu Vadim Tudor ocupă primul loc. Liderul PRM a înregistrat 341 de minute în platourile TV, în luna august. Locul doi este ocupat de preşedintele PSD, Victor Ponta, cu 260 de minute. Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, ocupă locul trei în clasament cu 236 de minute. Mihail Neamţu , preşedintele Noua Republică, ocupă locul patru cu 209 minute, urmat de Mihai Răzvan Ungureanu, Forţa Civică, cu 93 de minute.

 Invitati august (2)-2

Avocata Paula Iacob este personalitatea feminină cu cele mai multe prezenţe în studio (17), pe parcursul lunii august, ocupând astfel primul loc în clasamentul mediaTRUST. România TV este postul de televiziune la care Paula Iacob a înregistrat cele mai multe apariţii.

Ecaterina Andronescu, senator PSD, ocupă aceeaşi poziţie ca şi în clasamentul celor mai activi politicieni, cu 16 prezenţe înregistrate.  Gabriela Vrânceanu Firea, membru PSD, ocupă locul trei în topul personalităţilor feminine, cu 12 prezenţe. Adina Anghelescu, jurnalist Lumea Justiţiei, este prezentă în topul mediaTRUST cu 11 prezenţe, urmată de Alina Gorghiu cu 10 prezenţe.

 nvitati august (2)-3

Jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac, îşi menţine poziţia de lider în topul personalităţilor masculine, şi în luna august, cu 33 de prezenţe înregistrate. Locul doi este ocupat de Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, cu 20 de apariţii în studio. Surpriza acestui clasament este Adrian Izvoranu, directorul general al CPISC, care ocupă locul trei cu 19 apariţii. Jurnalistul Răzvan Zamfir este pe locul patru cu 18 prezenţe în studio, urmat de Val Vâlcu şi Dumitru Pelican, fiecare cu câte 15 prezenţe.

 Invitati august (2)-4

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24).  Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele cinci posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna august  2013.

Despre mediaTRUST

mediaTRUST România a fost înfiinţată în 1999 şi furnizează servicii de monitorizare către companii româneşti şi străine. Compania este membră din 2004 a FIBEP, principala organizaţie internaţională a agenţiilor de monitorizare, iar din octombrie 2010 este deţinută în proporţie de 100% de IMM – Institute of Media Monitoring Polonia. Clienţii companiei provin din cele mai diverse sectoare ale pieţei, de la domeniul financiar la telecom, IT, farmaceutic, energie, gaze naturale, petrol, educaţie, sport, cultură, showbiz, politic.

Contact:

Delia Nan

PR Manager

0753.321.226

delia.nan@mediatrust.ro

Go to Top