window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Paula Iacob este personalitatea feminină cu cele mai multe prezenţe în studiourile TV, în luna mai, potrivit mediaTRUST,  unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare.

Avocata Paula Iacob, cunoscută ca apărătoare în instanţă a lui Nicu Ceauşescu şi, mai recent,  a lui Nuţu Cămătaru, a înregistrat 15 prezenţe în studio, ocupând astfel primul loc în topul feminin.

Senatoarea PSD,  Gabriela Vrânceanu Firea,  prezenţă constantă a clasamentului  în ultimele luni, se menţine pe locul doi în top, cu 12 prezenţe. La egalitate  cu aceasta, se află Monica Tatoiu, care a urcat  cinci poziţii în clasament, comparativ cu luna aprilie.  Jurnalista Andreea Pora , Adriana Săftoiu şi Ecaterina Andronescu  ocupă locul trei cu câte 11 prezenţe fiecare.

 Invitati mai-1

Primele locuri în topul masculin sunt ocupate de Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac cu 31, respectiv 27 de prezenţe.  Dumitru Pelican, membru PC, ocupă locul trei în clasamentul mediaTRUST, înregistrând 18 prezenţe.

Alte personalităţi  masculine prezente în top sunt Codrin Ştefănescu, Val Vâlcu, Liviu Pop, Marius Pieleanu, fiecare cu câte 15 prezenţe.

 

Invitati mai-2

Deputatul independent Remus Cernea,  preşedintele Mişcării Verzilor – Democraţi Agrarieni, este liderul politic cu cele mai multe minute petrecute în studio, 690. Locul doi este ocupat de Aurelian Pavelescu, PNŢCD, cu 439 de minute.  Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, ocupă locul trei în topul mediaTRUST, înregistând  362 de minute. Umătoarele locuri sunt ocupate de Crin Antonescu, PNL, cu 239 de minute şi Mihail Nemţu, preşedintele Noua Republică, cu 187 de minute.

Invitati mai-3

În continuare, reprezentanţii  partidelor de la guvernare ocupă primele locuri, în luna mai 2013 PC având cel mai activ membru –  Dumitru Pelican, cu 18 prezenţe în studio.

PSD –ul este a doua formaţiune politică cu cei mai activi reprezentanţi: Codrin Ştefănescu (15), Liviu Pop (15), Gabrielea Vrânceanu Firea (12) şi Ecaterina Andronescu (11).

Urmează reprezentanţii PDL: Petru Luhan (11),  Adriana Săftoiu (11) şi Tinel Gheorghe (10).

Vlad Nistor (10), Alina Gorghiu (9) şi Ioan Ghişe (9) sunt cei mai activi membri din partea PNL.

Invitati mai-4

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna mai 2013.

Despre mediaTRUST

mediaTRUST România a fost înfiinţată în 1999 şi furnizează servicii de monitorizare către companii româneşti şi străine. Compania este membră din 2004 a FIBEP, principala organizaţie internaţională a agenţiilor de monitorizare, iar din octombrie 2010 este deţinută în proporţie de 100% de IMM – Institute of Media Monitoring Polonia. Clienţii companiei provin din cele mai diverse sectoare ale pieţei, de la domeniul financiar la telecom, IT, farmaceutic, energie, gaze naturale, petrol, educaţie, sport, cultură, showbiz, politic.

 

Contact:

Delia Nan

PR Manager

0753.321.226

delia.nan@mediatrust.ro

Go to Top