• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

mediaTRUST România

mediaTRUST România, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de monitorizare, prezintă topul invitaţilor cu cele mai multe prezenţe în studio, în luna noiembrie.

În perioada 1 – 30 noiembrie 2013, senatorul PSD Liviu Pop ocupă primul loc în topul celor mai activi reprezentanţi ai partidelor politice, din punct de vedere al numărului de prezenţe în studiourile TV, cu 17 apariţii.

Cei mai activi membrii al Partidului Naţional Liberal, în luna noiembrie, sunt Vlad Nistor şi Victor Ciorbea, fiecare cu câte 15 prezenţe în studio.

Analistul economic Mircea Coşea, preşedinte de onoare al PER, se numără printre politicienii cu cel mai mare număr de prezenţe în platourile televiziunilor, înregistrând pe parcursul lunii noiembrie 14 prezenţe.

Din partea Partidului Conservator, cei mai activi reprezentanţi ai formaţiunii sunt Răzvan Zamfir şi Tudor Barbu, fiecare cu câte 12 prezenţe.

PDL-ul este reprezentat în studiourile televiziunilor prin intermediul Sulfinei Barbu, care a numărat în perioada 1-30 noiembrie, 11 prezenţe. Aurelian Pavelescu este cel mai activ reprezentant al PNŢCD-ului, cu 9 prezenţe.

În topul liderilor politici cu cele mai multe minute petrecute în studio conduce Aurelian Pavelescu. Preşedintele PNŢCD a înregistrat 498 de minute în luna noiembrie.

Locul doi este ocupat de liderul Noua Republică, Mihail Neamţu, cu 336 de minute petrecute în studio. Remus Cernea,  Partidul Verde, ocupă locul trei în acest clasament, cu 317 minute.

Locul patru este ocupat de liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, urmat de Crin Antonescu (PNL) şi Victor Ponta (PSD).

Topul personalităţilor feminine cu cele mai multe prezenţe în studio, în luna noiembrie, este deschis de Ecaterina Andronescu, PSD, cu 15 apariţii. Următoarele locuri sunt ocupate de jurnalista Andreea Pora, senatoarea PSD Gabriela Vrânceanu Firea şi deputatul PDL Sulfina Barbu, fiecare înregistrând câte 11 prezenţe în studio. Monica Tatoiu a avut 8 prezenţe în studio, în luna noiembrie, urmată de jurnalista Elena Cristian, cu 7 prezenţe. Graţiela Gavrilescu, membru  PNL,  Cristina Pocora (PNL), Raluca Turcan (PDL) şi psihologul Mirela Zivari au avut fiecare câte 6 prezenţe în platourile televiziunilor.

Bogdan Chireac, jurnalistul DC News, ocupă primul loc în topul personalităţilor masculine cu cele mai multe prezenţe în talk show-urile TV, cu 37 de apariţii. Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, ocupă locul doi cu 27 de prezenţe. Locul trei este ocupat de sociologul Marius Pieleanu care a avut in perioada 1 – 30 noiembrie,  21 de prezenţe.  Senatorul Liviu Pop este pe locul patru în top cu 17 prezenţe, la egalitate cu Valentin Ionescu, consultant în management. Din clasament mai fac parte Codrin Ştefănescu (PSD), Vlad Nistor (PNL), Victor Ciorbea (PNL), Val Vâlcu (DC News), fiecare înregistrând câte 15 prezenţe. Dumitru Coarnă, vicepreşedintele SNPPC, şi  academicianul Mircea Coşea au avut câte 14 prezenţe fiecare. Profesorul Ilie Şerbănescu, economistul Răzvan Orăşanu şi sociologul Mirel Palada au numărat câte 13 prezenţe.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul cinci posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV, Realitatea TV şi Digi 24).  Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele cinci posturi de televiziune în intervalul orar 17.00 – 23.00, în luna noiembrie  2013.

Despre mediaTRUST

mediaTRUST România a fost înfiinţată în 1999 şi furnizează servicii de monitorizare către companii româneşti şi străine. Compania este membră din 2004 a FIBEP, principala organizaţie internaţională a agenţiilor de monitorizare, iar din octombrie 2010 este deţinută în proporţie de 100% de IMM – Institute of Media Monitoring Polonia. Clienţii companiei provin din cele mai diverse sectoare ale pieţei, de la domeniul financiar la telecom, IT, farmaceutic, energie, gaze naturale, petrol, educaţie, sport, cultură, showbiz, politic.

Go to Top