window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

SCOP Computers, distribuitor autorizat pentru gama de echipamente print & copy TOSHIBA, face cunoscut modul in care proiectul Toshiba Carbon Zero permite printarea si copierea documentelor fara utilizarea carbonului, reusind in acest fel, sa protejeze mediul inconjurator. Toshiba a incercat intotdeauna sa protejeze oamenii si sanatatea acestora, precum si resursele naturale. Astfel, compania a dezvoltat schema Toshiba Carbon Zero, respectand deviza In armonie cu natura.

Ce inseamna Toshiba Carbon Zero?
Toshiba Carbon Zero reprezinta reinnoirea angajamentului companiei fata de protectia mediului. Astfel, impreuna cu partenerul sau autorizat, co2balance.com, Toshiba a lansat un program prin care se anuleaza amprenta de carbon a multifunctionalelor Toshiba utilizate in intreaga lume. In amprenta de carbon sunt incluse emisiile de CO2 de la producerea echipamentului, logistica, consum de energie, servicii, consumabile, etc. Activitatile umane afecteaza climatul global, de aceea modalitatile de reducere a emisiilor de carbon sunt deosebit de importante. In acest caz, amprenta de carbon este calculata de CO2balance, organizatie independenta si auditata international. Aceasta schema inovativa se adreseaza tuturor, nu doar companiilor in cadrul carora se implementeaza principii de protejare a mediului si ajuta la verificarea si imbunatatirea operatiunilor de sustinere a acestor principii sau strategii.
Printr-un voucher special obtinut la achizitionarea unui multifunctional Toshiba, utilizatorii pot anula amprenta de carbon a echipamentului pentru primele 250.000 sau chiar 1.000.000 de pagini printate. Acestia vor primi, de asemenea, eticheta care demonstraza faptul ca echipamentul face parte din proiectul Carbon Zero, precum si un certificat de multumire pentru asumarea responsabilitatii fata de mediu. Este simplu si verde, iar beneficiile sunt pe masura: reducerea impactului amprentei de carbon asupra mediului, sustinerea strategiilor de protejare a mediului si indeplinirea cerintelor clientilor referitoare la ocrotirea mediului.
Despre SCOP. SCOP este cea mai mare companie de distributie IT din Romania, cu o traditie de peste 15 ani in acest domeniu, ocupand locul 1 in topul firmelor de profil in ultimii ani. Grupul SCOP este format din trei companii distincte: SCOP Computers – distributie IT, Chara Software – solutii software de business – ERP si CRM si Docentris – solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent circa 200 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri.
Despre Toshiba TEC. Toshiba TEC Imaging Systems GmbH face parte din reteaua globala Toshiba, activa in diverse sectoare industriale high-tech. S-a infiintat in anul 1999 prin fuziunea TEC Corporation, fondata in 1950 si Toshiba Corporation. Ambele companii au un istoric incarcat de succese, de peste 130 de ani. Toshiba TEC este lider in productia de echipamente de birou, de la multfunctionale de printare si copiere, atat alb-negru, cat si color, pana la faxuri si solutii de document management digital. Compania Toshiba TEC Imaging Systems are sediul in Neuss, Germania, de unde sunt coordonate toate activitatile din Europa.

Luisa Iancu
luisa.iancu@scop.ro
office@scop.ro
http://www.scop.ro

Go to Top