Ziua Sportului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii, ajunge la Calarasi cu cea de-a doua editie.Ziua Sportului, cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunitatii, ajunge la Calarasi cu cea de-a doua editie. Evenimentul organizat de TenarisSilcotub va avea loc sambata, 15 octombrie 2011, la Stadionul Dunarea din Calarasi (Bulevardul Republicii, nr. 39), incepand cu ora 8:00 si se va desfasura pe parcursul intregii zile.

Gandit sub forma unui eveniment sportiv cu activitati diverse pentru participanti de toate varstele, Ziua Sportului isi doreste sa promoveze beneficiile miscarii si ale sportului in intreaga comunitate.

“Promovarea adoptarii unui stil de viata activ, sanatos este una din initiativele importante pe care TenarisSilcotub le-a adaugat in acest an la proiectele sale de dezvoltare sociala, concepute impreuna cu si pentru comunitatile din care facem parte. Prima editie a Zilei Sportului a oferit o experienta inedita angajatilor si locuitorilor orasului Zalau si contam pe o participare numeroasa si in Calarasi”, a spus Gabriel Podskubka, Vicepresedinte Executiv TenarisSilcotub.

Alergari la crosuri de 3 si 10 km pe pista de atletism a Stadionului Dunarea sau parcurgerea distantelor la pas, meciuri de volei, badminton, baschet, atletism pentru copii sau concursuri pentru toata familia si 100 de premii pregatite la tombola Ziua Sportului sunt doar cateva din activitatile incluse in programul evenimentului.

Sportive de renume sustin miscarea la Ziua Sportului

Cabral si Gianina Corondan vor fi gazde la Ziua Sportului, prezentand demonstratiile artistice si sportive ce vor avea loc pe scena evenimentului. Sportive de renume s-au alaturat evenimentului sustinand ideea de miscare, Gabriela Szabo si Diana Oprea confirmandu-si prezenta la Calarasi.

„Din momentul retragerii din activitatea de sportiv profesionist, m-am dedicat proiectelor care promoveaza ideea de miscare si un stil de viata sanatos. Ziua Sportului si TenarisSilcotub si-au asumat aceasta misiune si ma bucura ca sunt perseverenti. In mai anul acesta, am participat la prima editie a Zilei Sportului la Zalau, iar acum iata ca ne pregatim si pentru editia cu numarul 2”, a declarat Gabriela Szabo, campioana olimpica la atletism.

Ultimele zile de inscriere la crosurile de 3 km si 10 km

Crosurile de 3 si de 10 km ce vor avea loc pe pista de atletism a Stadionului Dunarea isi strang in aceasta saptamana ultimii participanti. Pentru crosul de 10 km, ce va avea startul la ora 10:00, alergatorii se mai pot inscrie online pe site-ul www.ziuasportuluitenaris.ro pana la data de 13 octombrie sau vineri, 14 octombrie, intre orele 9:00 si 19:00, la corturile special amenajate pe terenul de zgura din imediata apropiere a Stadionului Dunarea.

Clasarea alergatorilor la crosul de 10 km va fi facuta de un sistem de monitorizare electronica. Pentru ridicarea cipurilor, cei inscrisi in competitie trebuie sa se prezinte cu cel putin doua ore inainte de inceperea cursei. Participantii sunt obligati ca, in momentul ridicarii cipului, sa prezinte cartea de identitate.

Pentru alergatorii la crosul de 3 km, fluierul de start se va da la ora 12:00, iar inscrierile se vor face exclusiv in dimineata competitiei, intre orele 8:00-11:30, pe terenul de zgura din vecinatatea Stadionului Dunarea.

Premiile oferite in cadrul celor doua crosuri constau in aparate electronice la crosul de 10 km (camera video – locul I, DVD Player portabil – locul II, aparat foto – locul III) si echipament sportiv la crosul de 3 km (stepper – locul I, set de rachete de tenis – locul II, minge de fitness – locul III).

Desi vor concura alaturi de ceilalti participanti la crosurile de 3 si 10 km, angajatii TenarisSilcotub vor avea culoare de sosire si clasamente dedicate lor. Cei mai rapizi alergatori (barbati si femei) la crosul de 10 km din randul angajatilor vor reprezenta Romania la Maratonul Global al Organizatiei Techint, ce va avea loc la Zalau in mai 2012.

100 de premii sportive ii asteapta pe alergatorii celor doua crosuri la tombola Ziua Sportului. La inscrierea in competitie, fiecare participant va primi cate un talon de participare, care va fi introdus in urna la finalul competitiilor. Castigatorii alesi in urma tragerii la sorti vor primi seturi de gantere, palete de tenis de masa, mingi de aerobic, de fotbal, de volei, de baschet, sticle speciale pentru alergatori, rachete de badminton, rucsaci si genti sport.

Ziua de Antrenament pentru micii alergatori

Gabriela Szabo si Diana Oprea vor pregati vineri, 14 octombrie, pe terenul de zgura a Stadionului Dunarea Ziua de Antrenament, un moment de miscare special creat pentru toti copiii inscrisi la cros si nu numai. Micii alergatori vor face incalzirea in compania Gabrielei Szabo si vor forma impreuna cu Diana Oprea cel mai mare grup de zumba in aer liber.

Evenimentul Ziua Sportului TenarisSilcotub se afla la a doua editie, dupa ce in mai 2011 a avut loc la Zalau in premiera. Mai multe detalii despre Ziua Sportului puteti afla accesand www.ziuasportuluitenaris.ro.

Editia Calarasi a Zilei Sportului TenarisSilcotub este organizata in parteneriat cu Primaria Municipiului Calarasi, Consiliul Judetean Calarasi, Institutia Prefectului – Judetul Calarasi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Calarasi, Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi, Federatia Romana de Atletism.

Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub este cel mai important producator roman de tevi fara sudura de diametre mici utilizate in diverse aplicatii din industria mecanica, auto-moto, a petrolului si a gazelor naturale, industria chimica si petrochimica, industria energetica. Unitatile sale de productie se afla la Zalau si Calarasi, Romania. Programele de responsabilitate sociala ale companiei urmaresc dezvoltarea durabila a comunitatilor in care compania isi desfasoara activitatea, fiind directionate spre educatie, sanatate, cultura si arta, educatia privind mediul inconjurator si asistenta sociala. In aprilie 2011, la cea de-a opta editie a Galei Oameni pentru Oameni, dedicate actiunilor de responsabilitate sociala in Romania, TenarisSilcotub a fost premiata pentru investitii strategice in comunitatea locala.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati:

Alexandra Manea

engaging PR executive at pastel

tel:        0752.233.762

e-mail:  alexandra.manea@pastel.com.ro

Go to Top