window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Total Wedding, Total Look, un proiect ambitios Event Bazar, Geta Voinea, Lucretia Ivan

Revista Event Bazar, publicatia lunara a organizatorilor de evenimente, initiaza incepand cu luna aprilie un proiect abitios- Total Wedding, Total Look, ce vizeaza prezentarea pregatirii unei nunti in timp real, pe parcursul a sase luni.
Proiectul isi propune implementarea conceptului de nunta si look complet, a ideii ca pregatirea unei mirese si a unei nunti nu incep cu cateva saptamani inainte, ci este un proces complex ce incepe in secunda in care spuneda si care nu se incheie dupa nunta, ci el trebuie sa devina un stil de viata. Da este doar inceputul unui proces de durata de imbunatatire a aspectului fizic, a relatiei cu propriul corp si, prin extensie, a relatiei cu partenerul de viata.

Partenerii acestui proiect sunt revista Event Bazar, hair-stylist-ul Geta Voinea si Wedding Planner-ul Lucretia Ivan- Agentia No Surprises, iar beneficiara- o mireasa aflata aflata intr-un stadiu minimal de pregatire a nuntii.
In fiecare luna, revista Event Bazar va prezenta un articol tip foilleton in care se vor detalia elementele Total Wedding, Total Look, cu prezentarea procedeelor de lucru si a efectelor acestora.
Mireasa implicata in proiect va primi in cadrul saloanelor GV servicii individualizate in functie de tipul de personalitate, de nevoile specifice de ingrijiire si infrumusetare, dar si in functie de stilul de viata. Cu o atentie deosebita la detalii, printr-o discutie consultativa preliminara, profesionistii GV vor evalua nevoile si preferintele sale, stabilesc structura coafurii, linia tunsorii, culoarea dorita, sau tratamentele si procedurile beauty & wellness.
Practic, aceasta beneficiza timp de 6 luni de tot ceea ce inseamna pregatirea profesionala a look-ului de mireasa: discutie cu nutritionist, relaxare inainte si dupa nunta, spa party, terapii spa, tratamente cosmetice pentru mireasa si mire, simulare coafuri mireasa( 2,3 inainte) si coafura in ziua nuntii, make up in ziua nuntii, manichiura , pedichiura in ziua nuntii, vopsit, tuns.
De asemeni, pe tot parcursul acestui proiect, mireasa beneficiara va avea alaturi wedding plannerul Agentiei No Surprises, impreuna cu care se va realiza toata partea de organizare a evenimentului, de la alegerea bisericii pana la buchetul miresei. Impreuna cu mireasa, acesta realizeaza si implementeaza timp de sase luni intreaga planificare a nuntii, conceptul de decor, toate detaliile care vor face din nunta un eveniment stralucitor si de succes.

Lucretia Ivan
Wedding Planner
Tel:0769603441
lucretia.ivan@nosurprises.ro
http://www.nosurprises.ro

2014-01-29T14:00:57+02:0004 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top