window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

TotalSoft anunta semnarea unui contract cu Deutsche Leasing Austria

TotalSoft, producatorul regional de software, parte a grupului Global Finanace, anunta semnarea unui contract cu Deutsche Leasing Austria pentru implementarea sistemului informatic integrat Charisma Enterprise. Deutsche Leasing Austria face parte din grupul Deutsche Leasing ce activeaza pe piata financiara de peste 40 ani, cu operatiuni pe 3 continente, in 22 de tari. Pe langa dimensiunea clientului, noul contract marcheaza intrarea sistemului ERP romanesc pe o noua piata europeana, in numai 5 ani de la internationalizarea lui.

In prima parte a acestui an, Deutsche Leasing Austia a luat decizia achizitionarii unui software de tip ERP, pentru automatizarea si optimizarea proceselor specifice, dar si pentru agregarea tuturor informatiilor din sistemul informatic pentru sustinerea deciziilor strategice. Compania a efectuat o analiza atenta a mai multor solutii, printre care si una locala. Datorita referintelor excelente obtinute de la filialele Deutsche Leasing din Romania si Bulgaria, utilizatoare ale sistemului Charisma Enterprise de mai mult timp, dar si de notorietatea pe care Charisma o are in Europa de SE, compania a decis implementarea sistemului de origine romaneasca.

Contractul presupune si implementarea componentei de business intelligence, Charisma Anlyzer, care, pe baza informatiilor extrase din sistem, va oferi companiei posibilitatea realizarii unor analize de business comparative si deci o viziune in cifre reale, necesara unei modelri superioare a strategiei de business.

Proiectul este prevazut a se derula pe o perioada de 3 luni, timp in care intrega baza de contracte si activitatea administrativa a companiei vor trece exclusiv in solutia Charisma.

Compania TotalSoft este deja prezenta de 3 ani pe piata austriaca prin solutii complexe, bazate pe tehnologiile CRM si SharePoint de la Microsoft, pentru clienti precum grupul OMV Viena sau EconGas. Noul contract marcheaza extinderea prezentei TotalSoft in mediul de business local.

Suzana Badea
sbadea@totalsoft.ro
http://www.totalsoft.ro

2013-12-02T19:02:00+02:0022 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top