window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Totul despre imunitatea si psihologia copilului tau! / Piatra Neamt / 23 mai 2010

Invata sa ai un copil sanatos cu Asociatia Secretul Evolutiei!

Duminica, 23 mai, ora 10.30, Asociatia Secretul Evolutiei va invita la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt.
Dragi parinti si bunici, rezervati-va prima parte a zilei pentru o intalnire cu specialisti de renume in domeniul neonatologiei, pediatriei si psihologiei infantile.

Invitatii sunt dr. Ana Culcer, sef sectie Nou Nascuti de la Spitalul Universitar Bucuresti, dr. Sorana Iftimie, sef sectie Nou Nascuti Spitalul Judetean Neamt, si dr. Romeo Panaitescu, psiholog clinician specialist.

Cum ne ingrijim copiii, cum ii hranim corect, cum ne comportam atunci cand au probleme si cum construim o relatie armonioasa parinte copil? Sunt multe intrebari cu care parintii se confrunta si care au nevoie de raspunsuri avizate, de aceea noi venim in intampinarea dvs. Evenimentul va fi unul interactiv, care permite dialogul intre public si specialistii invitati, ca atare cei prezenti vor primi sfaturi si ajutor pentru problemele cu care se pot confrunta cei mici.

Evenimentul este sustinut de companiile Hipp si Milupa, care sunt alaturi de noi in demersul de a educa parintii, pentru ca acestia sa se poata bucura de copii sanatosi si fericiti.

Mesajul nostru ajunge la dvs multumita partenerilor media: Radio Romania Actualitati, Neamt TV, Radio Flash FM, Radio Nord-Est, Gura Targului, Ziarul de Roman, Baby, copilul.ro, magicbebe.ro, infobebe.ro, prichindelulmeu.ro, babyonline.ro, charitygift.ro, urbankid.ro, qbebe.ro, listagradinite.ro, gradinite.com, cautabona.ro, babycomfort.ro, priki.ro.

Biletele costa 10 lei si sunt disponibile pe site-ul Asociatiei, www.ingrijireacopilului.ro, la sectiunea Magazin, sau la intrarea in sala.
Intrati pe site si puteti castiga o invitatie pentru doua persoane la eveniment.
Nu vor lipsi cadourile si surprizele, asa ca va asteptam cu drag!

Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru, www.ingrijireacopilului.ro, sau la telefon 0788 20 14 23.

Alina Calatean
PR Executive
Asociatia Secretul Evolutiei

Alina Calatean
PR Executive
Asociatia Secretul Evolutiei
Tel: 0788 20 14 23
alina.calatean@ingrijireacopilului.ro

2014-01-29T14:25:04+02:0017 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sanatate|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top