Toyota este titular in Echipa Nationala de Actiune!Toyota a primit recent titulatura de cel mai “verde” brand din lume, conform unui  studiu realizat de catre Interbrand in colaborare cu Deloitte.

Pentru a onora si a intari aceasta titulatura, Toyota Romania a hotarat sa se alature celui mai mare proiect de implicare sociala din Romania : „Let`s Do It, Romania!”

Compania  sprijina initiativa in cel mai eco mod posibil!

Astfel, incepand cu 4 august 2011, Toyota Romania contribuie la realizarea hartii nationale a deseurilor si ofera timp de o luna de zile echipei  „Let`s Do It, Romania! un autoturism Toyota Prius, primul vehicul cu propulsie hibrida din lume, aflat acum la cea de-a treia generatie.

Aceasta sustinere reprezinta primul pas intr-un parteneriat pe temen lung intre  Toyota Romania si Let’s Do It, Romania!

Compania Toyota este dealtfel unul dintre sustinatorii miscarii „Let`s Do It!” si la nivel international, oferind sprijin si altor tari din comunitatea Let’s Do It, World!

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Parteneriatul realizat cu „Let`s Do It, Romania!” este in linie cu politica de protectie a mediului promovata de catre Toyota. Aceasta politica se reflecta atat in autoturismele produse, cat si la nivel de comportament responsabil al angajatilor.

Angajatii Toyota Romania vor participa la curatenia nationala de pe 24 septembrie si vor beneficia de un training de comportament eco realizat cu sustinerea echipei „Let`s Do It, Romania!”

Persoane de contact:

Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro,             0734 857 405

Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro,             0724 229 678

Site: http://www.letsdoitromania.ro

Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro

Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro

Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/

Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!