window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

TP Vision continua comercializarea televizoarelor Philips pe piata din Romania si in majoritatea tarilor europene.

TP Vision produce si comercializeaza televizoare sub marca Philips in marea majoritate a tarilor europene, in America Latina si unele tari selectate din Asia. Nu comercializam aceste produse in America de Nord. Funai este concesionarul Philips care activeaza pe piata TV din Statele Unite.

TP Vision are o legatura stransa cu divizia de accesorii audio Lifestyle Entertainment si intentionam sa continuam aceasta colaborare in noua structura. Impreuna vom consolida brandul Philips, pentru a oferi consumatorilor o experienta TV si audio de neegalat.

Pentru orice intrebari legate de transferul activitatilor si evolutia ulterioara, va rugam sa va adresati reprezentantilor Philips din tara dumneavoastra ”, spun reprezentantii TP Vision.

Incepand cu luna aprilie 2012, compania mixta TP Vision, detinuta in proportie de 70% de TPV si 30% de Philips, si-a demarat activitatea prin comercializarea televizoarelor Philips in Europa Centrala si de Est.

 

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului video digital. TP Vision proiectează, produce şi comercializează modelele de televizoare Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări selectate din regiunea Asia-Pacific. Realizăm aceste activităţi combinând experienţa noastră în design şi moştenirea Philips în inovaţia TV cu excelentele capacităţi operaţionale, flexibilitatea şi viteza de reacţie ale TPV. Îmbinarea acestor atuuri ne permite să oferim pieţei televizoare de cea mai bună calitate: inteligente, dar uşor de utilizat, cu un design sofisticat, care apelează la materiale noi şi forme cât mai subţiri şi elegante. Credem în produse care să ofere publicului o experienţă de vizionare net superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este unul dintre liderii mondiali în segmentul ospitalităţii şi divertismentului. Având sediul central în Amsterdam, Olanda, TP Vision este reprezentatul exclusiv pentru televizoare Philips în ţările şi regiunile menţionate mai sus. Compania este deţinută în proporţie de 70% de TPV şi de 30% de Royal Philips Electronics, cu sediul central în Olanda. TP Vision are aproximativ 3.300 de angajaţi în întreaga lume.

 

Go to Top