window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Traditia intalnirilor dintre Casa Regala si artistii EUROPAfest continua si in 2011 / Bucuresti / 12 mai 2011

Pe data de 12 mai, incepand cu ora 12:00, artistii EUROPAfest vor fi primiti de catre Principesa Mostenitoare Margareta la Palatul Elisabeta, ca parte a manifestarilor organizate cu ocazia jubileului de 90 de ani ai Majestatii Sale Regelui Mihai.

Accesul presei este liber.

Intregind lantul de evenimente special organizate pentru a celebra aniversarea de 90 de ani a Majestatii Sale Regelui Mihai, muzicieni de jazz, blues, pop sau muzica clasica de pe intreg continentul, ce au captivat Bucurestiul in ultimele zile, vor aduce putin din muzica si spiritul lor creativ, intr-un moment de mare respect si onoare la Palatul Regal.

Inca din 2005, EUROPAfest se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu. Increzatori in puterea muzicii de a transcende dincolo de orice bariere si de a schimba in bine generatia tanara, Familia Regala sustine conceptul festivalului. Apreciat ca fiind un “instrument inteligent si responsabil in slujba prezentului si viitorului muzicii romanesti”, pentru complexitatea evenimentului si spiritul artistic pe care il transmite, EUROPAfest a fost felicitat public de catre Altetele Lor Regale in nenumerate ocazii.

Ultimele zile ale editiei cu nr. 18 a EUROPAfest mai includ si alte evenimente.

Pe 11 mai la ArCuB are loc un concert special de celebrare a centenarului relatiilor dintre Romania si Elvetia – The Swiss Jazz Night, iar in club Tribute, trupa Ari Borger / Brazilia & SUA conduce atmosfera deschisa de The New Jazz Generation spre ritmuri moderne si vintage in acelasi timp.

Pe 12 mai, Caffe Festival pregateste un show fenomenal – Jam Session intre tinerii muzicieni de jazz din cadrul festivalului, un spectacol deosebit de promitator si antrenant. In paralel, competitiile Bucharest International Jazz Competition si Jeunesses International Music Competition isi aleg finalistii, la ArCuB si Centrul Cultural Ungar.

Pe 13 mai, ultima seara a festivalului celebreaza excelenta muzicala in cadrul Galei EUROPAfest. Cu acest prilej va fi acordata Diploma de excelenta din partea Casei Regale.

Informaţii suplimentare şi fotografii :

jmEvents | 0720.31.61.62 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top