Trafic generos de date și valabilitate extinsă, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Utilizatorii Cartelei Vodafone se bucură de acum de beneficii suplimentare și valabilitate extinsă a extraopțiunilor.

“Utilizatorii Cartelei Vodafone se bucură de cea mai generoasă ofertă de date din piață, la fiecare extraopțiune. Mai mult, beneficiile incluse sunt disponibile timp de până la cinci săptămâni, astfel încât toți utilizatorii noștri să se poată bucura pentru mai mult timp de cea mai bună experiență de rețea, cu Supernet 4G”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Astfel, beneficiile incluse in extraopțiunea Oferta 7 pot fi accesate de utilizatori într-o perioadă extinsă de timp, de cinci săptămani. Mai mult decat atât, începând cu extraopțiunea Oferta 6, utilizatorii se bucură, pe lângă beneficiile consistente incluse, și de un bonus substanțial de 5 GB trafic de date, valabil 35 de zile.

De acum, extraopțiunile Cartelei Vodafone includ, pe lângă unitățile “Ce vrei tu”, ce pot fi folosite pentru apeluri, SMS-uri sau trafic de date, și până la 8.000 MB trafic de date.

Beneficiile incluse în noile extraopțiuni sunt listate în tabelul de mai jos:

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Tip Extraopțiune Oferta 5 Oferta 6 Oferta 7 Oferta 8 Oferta 10 Oferta 12
Bonus N/A 5 GB Internet pe mobil
Minute și SMS-uri Nelimitat in retea Nelimitat in retea Nelimitat in retea Nelimitat in retea Nelimitat in retea si in Vodafone Italia, Spania Nelimitat in retea si in Vodafone Italia, Spania
Unități “Ce vrei tu” (CVT) 1.000 Minute si SMS-uri nationale si internationale fix, UE 1.500 CVT 2.000 CVT 2.500 CVT 2.500 CVT 4.500 CVT
Trafic de date 500 MB 2.000 MB 3.000 MB 4.000 MB 4.000 MB 8.000 MB
Minute internaționale UE fix și mobil 100 100 200 400 400
Zonga Muzica romaneasca Muzica romaneasca Premium (peste 20 milioane de melodii) Premium (peste 20 milioane de melodii) Premium (peste 20 milioane de melodii) Premium (peste 20 milioane de melodii)
HBO GO Nelimitat, doua luni Nelimitat, doua luni

Mai multe informații despre Cartela Vodafone sunt disponibile pe pagina www.vodafone.ro/cartela.

Noua campanie de comunicare a Cartelei Vodafone are la baza cele mai recente tendinte din comunicarea tinerilor. Cum tot mai mulți tineri adoptă caracterele “emoji” în mesajele pe care le trimit, Vodafone România ii incurajează pe acestia să se exprime cât mai creativ și expresiv în Supernet 4G.

Noua ofertă pentru utilizatorii Cartelei Vodafone este sustinuta de o campanie de promovare desfașurata în mediile ATL, outdoor, print, online și TV, sub sloganul “Ai puterea să emojionezi”.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 57 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!