window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Nu ratati ocazia de a pune intrebari celor care fac legile fiscalitatii si contabilitatii in Romania! Participati la 16 ore de prezentari si discutii in plen despre cum arata si cum se aplica Codul fiscal si Legea Contabilitatii incepand cu iulie 2010.

Cei mai buni experti din Ministerul de Finante si cei mai buni consultanti Rentrop&Straton vin la Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, la Bucuresti si la Sibiu!

– Dna Oana Iacob – Sef Serviciu, Directia Legislatie in Domeniul TVA, Ministerul Finantelor Publice
– Dna Georgeta Toma – Sef Serviciu, Directia de Legislatie Impozite Directe, Ministerul Finantelor Publice
– Dna Emilia Iordache – Consilier, Directia Reglementari Contabile, Ministerul Finantelor Publice

Aflati de la reprezentantii Ministerului Finantelor Publice care sunt schimbarile la care trebuie sa va asteptati in scurt timp! Fiti informat chiar de catre reprezentantii Ministerului de Finante! Vi se vor oferi cele mai pertinente explicatii pentru aplicarea corecta a noilor reguli fiscale!

Alegeti: Bucuresti sau Sibiu! Bucurati-va de cate 2 zile pline de fiscalitate si contabilitate (de la ora 9.00 la ora 20.00):

– in Bucuresti: 28-29 iulie 2010
– in Sibiu: 30-31 iulie 2010

Trebuie sa fiti prezent! Rentrop&Straton este singura companie care a organizat 4 (patru!) sesiuni ale Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate in mai putin de o luna de zile! De la inceputul lui 2010, am organizat 11 editii ale Seminarului! Suntem legatura dumneavoastra cu Ministerul de Finante!

Rezervati-va din timp un loc la Editia din Bucuresti sau din Sibiu a Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate. Bucuresti: 28-29 iulie 2010. Sibiu: 30-31 iulie 2010! Locurile sunt limitate!

Pentru a consulta programul Seminarului National de Fiscalitate si Contabilitate accesati www.seminar.fisc.ro

Ioana Lazarescu
PR Manager
Editura Rentrop&Straton

www.seminar.fisc.ro
ioanal@rs.ro
http://www.seminar.fisc.ro

Go to Top