window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

TRAIN THE TRAINER cu Nicu Zegheanu, Life Business Skills / Timisoara / 27-28 noiembrie, 04-05 decembrie 2010

Nicu Zegheanu si Business-Edu organizeaza, in perioada 27 – 28 noiembrie & 4 – 5 decembrie, la Timisoara, cursul Train the Trainer, formare acreditata CNFPA.

Cursul se adreseaza persoanelor preocupate de domeniul invatarii prin training si celor care doresc sa se initieze in acest domeniu, traineri-lor care doresc sa isi rafineze competentele in domeniu, persoanelor care lucreaza in departamentul de resurse umane, training manager-ilor si HR manager-ilor.
Cursul este sustinut de catre Nicu Zegheanu, care, in prezent, este trainer si coach, si fondatorul firmei de consultanta Life Business Skills. De-a lungul celor 5 ani de experienta n industria de training, Nicu a evaluat nevoile de learning, a dezvoltat si sustinut programe personalizate de learning si consultanta pentru unele dintre cele mai importante organizatii prezente in Romania, companii private si organizatii non-guvernamentale.
Principalele sale arii de expertiza sunt: Management si Leadership Skills, Managementul Resurselor Umane, Recrutare si Selectie, Interviewing Skills, Customer Service, Formare de Formatori, Vanzari, Comunicare, Dezvoltare Personala si Profesionala.
Acest program este conceput avand la baza principiile invatarii experientiale. Fiecare etapa a programului propune atat dobandirea de cunostinte specifice, cat si experimentarea / exersarea unor abilitati diverse care vor acoperi toate etapele unei formari de succes, prin pregatirea unei formari si prin sustinerea si evaluarea unei formari.
Va asteptam !
Mai multe detalii aici : www.business-edu.ro

Persoana de contact :

Anabella Florea,

anabella.florea@business-edu.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top