window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Transmisiune in direct @ Opera Nationala Bucuresti

Miercuri, 7 decembrie (19.00), se deschide stagiunea 2011-2012 de la Teatro alla Scala din Milano cu opera Don Giovanni( Wolfgang Amadeus Mozart).  Spectacolul se va difuza in direct (prin satelit, in conditii High Definition) la Opera Nationala Bucuresti.

Reprezentatia cu opera „Don Giovanni” ( Wolfgang Amadeus Mozart), se bucura de participarea baritonului Peter Mattei in rolul principal, alaturi de soprana Anna Netrebko, care interpreteaza rolul Donnei Anna, si bas-baritonul Bryn Terfel, in rolul Leporello. Conducerea muzicala ii apartine dirijorului Daniel Barenboim. Regia este semnata de Robert Carsen, iar coregrafia de catre Philippe Giraudeau.

Opera Nationala Bucuresti a initiat la finalul lunii septembrie un program de transmisiuni in direct (prin satelit, in conditii High Definition) ale unor montari de succes apartinand celor mai importante teatre lirice din lume. Prima transmisiune (28 septembrie) a insemnat difuzarea spectacolului „Faust” de la Royal Opera House (Covent Garden) cu Angela Gheorghiu, cea de-a doua a prilejuit intalnirea publicului cu acelasi titlu liric, dar in montarea Operei Nationale din Paris (10 octombrie), iar cea de-a treia transmisiune a permis spectatorilor romani sa devina martor al unui eveniment extraordinar in lumea artistica internationala: gala de redeschidere a Teatrului Mare din Moscova – Bolsoi (28 octombrie), spectacol la care a participat si soprana Angela Gheorghiu.

Publicul meloman are in acest fel posibilitatea de a admira pe cativa dintre cei mai valorosi artisti ai lumii. Seria transmisiunilor in direct care vor fi organizate la Opera Nationala Bucuresti pe parcursul stagiunii 2011-2012 va continua cu spectacole realizate pe scenele catorva dintre cele  mai importante teatre lirice din lume.

Pretul biletului pentru aceste transmisiuni este de 45 ron. Biletele se vor putea achizitiona la Casa de bilete a ONB, de luni pana duminica, intre orele 9.00 – 13.00 si 15.00 – 19.00 sau online, pe site-ul www.bilet.ro.

Transmisiunile sunt realizate cu sprijinul Asociatiei „Friends of Opera”.

Go to Top