window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

transmisiune live @ Opera Nationala Bucuresti : „Faust”

Opera Nationala Bucurestitransmisiune live  @ Opera Nationala Bucuresti : „Faust” / 10 octombrie 2011 @ 20.30

O noua transmisiune in direct la Opera Nationala Bucuresti:
„Faust”cu Roberto Alagna, montare a Operei Nationale din Paris.

Dupa succesul inregistrat la organizarea primei transmisiuni live in Romania a unui spectacol de la Opera Regala din Londra (Covent Garden) – manifestare ce a avut loc pe 28 septembrie – Opera Nationala Bucuresti va continua seria evenimentelor extraordinare de acest gen cu o alta premiera: primul spectacol difuzat in direct de la Opera Nationala din Paris. Daca prima transmisiune a fost „Faust” de la Londra, iar in rolul Margaretei a putut fi admirata celebra soprana Angela Gheorghiu, luni, 10 octombrie spectatorii vor avea ocazia unica sa urmareasca in direct acelasi titlu, dar in montarea Operei din Paris, rolul titular fiind interpretat de Roberto Alagna (partener de viata al Angelei Gheorghiu).

Alaturi de tenorul francez de origine italiana vor canta Inva Mula – Margareta, Paul Gay – Mefisto, Tassis Christoyannis – Valentin, Alexander Duhamel – Wagner, Angélique Noldus – Siebel, Marie-Ange Todorovitch – Martha. Capodopera a artei lirice franceze,  „Faust” – opera lui Gounod inspirata de drama cu acelasi nume semnata de Goethe – este una dintre cele mai apreciate lucrari din repertoriul clasic.

Spectacolul se va desfasura sub bagheta dirijorului Alain Altinoglu. Regia montarii pariziene ii apartine lui Jean-Louis Martinoty, decorurile sunt semnate de Johan Engels, costumele de Yan Tax, regia de lumini a fost conceputa de Fabrice Kebour, iar maestru de cor este Patrick Marie Aubert.

Transmisiunea incepe la ora 20.30 si dureaza aproximativ patru ore (cu doua pauze). Pretul biletului este de 45 ron. Biletele se pot achizitiona la Casa de bilete a ONB, de luni pana duminica, intre orele 9.00 – 13.00 si 15.00 – 19.00 sau online, pe site-ul oficial al institutiei: www.operanb.ro.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Asociatiei „Friends of Opera”.

Seria de transmisiuni in direct care vor fi organizate la Opera Nationala Bucuresti va continua cu spectacole realizate pe scena catorva dintre cele  mai importante teatre lirice din lume, ca Bolshoi Teatr, Teatro Real – Madrid, Gran Teatre del Liceu – Barcelona, Arena di Verona, Scala din Milano s.a.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top