window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Transport gratuit pentru fiecare comandă plasată pe MimoStoreÎncepând cu luna aprilie 2012, www.MimoStore.ro, magazinul on-line dedicat hainelor şi accesoriilor MIMO, elimină taxa pentru livrarea produselor pe întreg teritoriul ţării, indiferent de valoarea comenzilor.

Culori vii şi linii vestimentare curate, perfect purtabile şi adaptabile femeii moderne – acestea sunt trăsăturile de bază care definesc hainele şi accesoriile MIMO. Având croieli simple, fără elemente ţipătoare şi cu un adaos de stil prin combinaţii sau accente inedite, produsele MIMO de pe MimoStore.ro se detaşează în spaţiul autohton, oferind constant produse noi, cu taxă de livrare zero oriunde în România.

MimoStore.ro vine în întâmpinarea utilizatorilor online şi oferă o alternativă user-friendly la şedinţele interminabile de shopping din magazine. Pe MimoStore.ro gaseşti fuste cu croieli care avantajează silueta, bluze casual-chic, tricouri, rochii, salopete, accesorii sub formă de bijuterii, realizate din materiale precum bumbac, metal sau fermoar.

Cu o experienţa longevivă în industria textilă, MIMO este un brand romanesc tânăr, lansat în iulie 2011. MIMO propune articole vestimentare în serii limitate şi accesorii realizate integral manual, disponibile în magazinul on-line dedicat www.MimoStore.ro şi prin reţeaua de parteneri.

Intra in comunitatea MIMO de pe www.Facebook.com/MimoStore

Pentru mai multe detalii:

Ruxandra Mirea

ruxandra.mirea@gmail.com

tel. 0745-138-026

Facebook: www.facebook.com/MimoStore

Twitter:       www.twitter.com/Mimo_Store

Pinterest:   www.Pinterest.Com/MimoStore

Google+:   https://plus.google.com/116580361111916112677/posts

Go to Top