Trends by Adina Buzatu da tonul modei masculine / Bucuresti / 09 iunie 2011

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/monden / lifestyle/Trends by Adina Buzatu da tonul modei masculine / Bucuresti / 09 iunie 2011

Trends by Adina BuzatuJoi, 9 iunie, de la ora 12.00, la Water Park, in Otopeni, va avea loc prezentarea de moda masculina “Trends” by Adina Buzatu. Cunoscuta stilista Adina Buzatu vine si de aceasta data in ajutorul domnilor, prezentand tinute adecvate tuturor momentelor si evenimentelor estivale, fie ca se afla la  la plaja, la o petrecere la piscina, la club sau la nunta celui mai bun prieten.

Tinutele care vor fi etalate de manechini pe catwalk au fost concepute special de Adina Buzatu din cele mai noi colectii ale unor faimoase branduri internationale, recent intrate pe piata din Romania, exclusiv in magazinele Trends. “Va fi o prezentare cu tinute pline de prospetime si culoare, Este cunoscut faptul ca tinuta iti influenteaza starea de spirit. Haideti sa avem o vara de exceptie, abordand tinute curajoase, dar rafinat asortate!”, a declarat  stilista Adina Buzatu.

Show-ul de moda masculina “Trends” by Adina Buzatu se va desfasura in cadrul evenimentului de deschidere a complexului de agrement Water Park din Otopeni, unde atmosfera va fi intretinuta de artistii Andreea Banica si Connect-R.

2014-04-20T15:01:42+03:0009 iunie 2011|Categories: COMUNICATE DE PRESA, monden / lifestyle|Tags: , , |
Go to Top