window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Trends By Adina Buzatu, prezentare inedita de moda pe biciclete. Lectie de eleganta si ecologie cu Ministrul Mediului

Trends By Adina Buzatu - moda pe bicicleteMiercuri, 29 iunie, in Parcul Drumul Taberei din Capitala, a avut loc inaugurarea celui de-al patrulea centru Cicloteque, realizat de Asociatia MaiMultVerde in colaborare cu Unicredit Tiriac Bank si Primaria Sectorului 6 Bucuresti. Punctul de maxim interes al evenimentului a fost inedita prezentare de moda masculina pe biciclete, realizata cu tinute stilizate de Adina Buzatu, cu piese vestimentare din magazinele Trends by Adina Buzatu. Guest-starul defileului de moda ecologist din Parcul Drumul Taberei a fost Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, care a pedalat in fata asistentei imbracat intr-un superb costum Messagerie la doua randuri de nasturi la care a asortat o pereche de pantofi gri foarte fini marca Magnanni, aratand tuturor ca bicicleta poate fi o alternativa de luat in serios si pentru persoanele care se supun anumitor rigori vestimentare in profesia lor. Recunoscut pentru eleganta sa, ministrul Lazslo Borbely a acceptat invitatia de a participa la prezentare tocmai pentru a demonstra ca un barbat ocupat, a carui cariera impune o tinuta eleganta, poate renunta la mijloacele de transport poluante in favoarea bicicletei. Ministrul Mediului s-a descurcat foarte bine pe doua roti, marturisind de altfel ca are destul antrenament in acest sens, pentru ca circula mult cu bicicleta mai ales in concedii alaturi de membrii familiei sale.

Demnitarului I s-au alaturat pe podium alti ecologisti, impatimiti ai sportului pe doua roti: Lucian Mandruta, Zoli Toth (Sistem), Stefan Lungu, Alexandru Constantin (Focus Monden/Prima TV)- si, nu in ultimul rand, compozitorul Zsolt Kerestely, care la 77 de ani, are un tonus de invidiat gratie faptului ca foloseste tot timpul bicicleta ca mijloc de locomotie si are un stil de viata foarte sanatos. In calitatea sa de ecologist convins, de biciclist cu state vechi, dar si de client fidel al magazinelor Trends by Adina Buzatu, presedintele MaiMultVerde, Dragos Bucurenci, apreciat pentru eleganta sa, nu putea lipsi nici el din prezentarea de moda, care s-a desfasurat pe ritmurile muzicii mixate de DJ Wanda.

Combinatia moda-biciclete s-a dovedit foarte molipsitoare. Unul dintre cei au luat repede microbul a fost Primarul Sectorului 6 , Cristian Poteras. Desi initial nu fusese inclus in prezentarea de moda, edilul s-a simtit tentat sa urce si el pe podium, asa ca a pedalat alaturi de ceilalti invitati prin fata asistentei, pentru a-si exprima astfel sustinerea fata de miscarea ecologista.

Pentru mai multe detalii contactati:

Una-MariaVoicu
PR Adina Buzatu

075.660.669

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top