window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Trendsetter-ii IT-ului mondial, la IT Congress 2010 / Timisoara / 4-5 mai 2010

ETA2U, alaturi de 14 dintre cei mai mari producatori mondiali de tehnologii informationale, organizeaza, in perioada 4 – 5 mai, la Expovest Timisoara, cea de-a II-a editie a IT Congress, eveniment dedicat comunitatii de IT.

Creat special pentru specialistii IT, evenimentul isi propune sa le inlesneasca acestora accesul direct la tehnologii de ultima ora si ii puna in legatura directa cu reprezentantii si specialistii brand-urilor de top din domeniu NetApp, Cisco, Dell, EMC, IBM, Lexmark, Microsoft, Oracle, VMware, Xerox, Bit Defender, HP, Intel si Novell , precum si cu companii capabile sa ofere solutii de finantare mulate pe nevoile companiilor, precum ECS.

Datorita succesului pe care l-a avut IT congress 2009, am hotarat ca editia 2010 sa fie organizata intr-un cadru mult mai amplu, avand in acest an alaturi de noi 14 producatori de tehnologie, un spatiu expozitional de 2000 mp si un numar dublu de prezentari desfasurate in paralel. Lasand la o parte orice urma de falsa modestie, pot sa-i asigur pe toti participantii ca in acest an vor vedea un eveniment asa cum nu au mai vazut, un eveniment ce poate fi comparat din perspectiva prezentarilor si a demonstratiilor cu evenimentele de referinta realizate pe plan mondial, declara Stelian Campianu, Director Executiv, ETA2U.

In decursul celor doua zile de eveniment, participantii vor putea vedea, testa si explora, impreuna cu zeci de specialisti IT ai brand-urilor internationale, solutii de ultima ora menite sa le creasca competivitatea, productivitatea, siguranta si securitatea. Virtualizarea de server si desktop, green IT-ul, storage-ul, scaderea costului de print/pagina sau securitatea IT sunt doar cateva numele ce tin capul de afis.

Tematicile abordate, diverse, vor fi in continuare orientate catre cresterea eficientei si productivitatii interprinderilor prin intermediul tehnologiilor IT. Interesul fata de aceste subiecte este demonstrat de feedback-ul pe care-l primim in mod constant de la comunitatea profesionistilor IT. Pentru a sustine eforturile lor de a face fata presiunii economice, in acest an vom prezenta, pe langa solutiile tehnice, si solutii de finantare, un accent deosebit fiind pus pe costul operational, a carui reducere imediata ca urmare a unei implementari de solutie informatica sa poata sustine integral costul investitiei, adauga Stelian Campianu.

Toate acestea pentru ca firmele sa nu mai aleaga cu ochii inchisi atunci cand isi doresc sa se dezvolte tehnologic, ci sa intre in contact direct cu o paleta larga a celor mai noi tehnologii, menite sa le aduca eficientizarea afacerii, competitivitate, reducerea costurilor si decizii informate, toate datorita unei viziuni complexe asupra tendintelor din IT.

Tocmai de aceea ETA2U, deja un veteran al evenimentelor business organizate in colaborare cu nume sonore ale IT-ului, a lansat anul trecut IT Congress, un eveniment business-to-business, exclusivist, care aduce la un loc oameni cu interese comune, cunoscatorii si pe cei care vor sa cunoasca, specialistii si descoperitorii uniti de pasiunea pentru tehnologie. Dorim sa fim un furnizor de produse si servicii IT care vine in intampinarea nevoilor clientilor sai si depunem toate eforturile de a le mijloci si facilita clientilor nostri actuali si potentiali contactul cu tehnologiile, bazandu-ne pe faptul ca succesul lor va insemna si succesul nostru. Ca sa va convingem de acest lucru, va asteptam la IT Congress 2010, mai adauga reprezentantul organizatorului.

Evenimentul, cel mai mare din vestul si centrul tarii, se va desfasura la Expovest Timisoara, in perioada 4 – 5 mai, intre orele 09.30 si 16.45. Participarea la eveniment este posibila numai pe baza de inregistrare. Aceasta se poate face online, pe site-ul oficial al evenimentului, www.itcongress.ro, pana in data de 30 aprilie. Tot aici, gasiti informatii suplimentare despre eveniment: participanti, agenda, vorbitori, prezentari, noutati.

Despre ETA2U:
ETA2U este lider de piata in furnizarea produselor si serviciilor IT si principalul integrator de sisteme si solutii IT complexe din centrul si vestul Romaniei. Impunerea ca si lider pe piata se datoreaza atat diversitatii si calitatii produselor, serviciilor si solutiilor oferite, cat si competentelor specialistilor sai din toate diviziile grupului. Pentru mai multe informatii, va asteptam sa ne vizitati pe site-ul www.eta2u.ro.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:
Cristina Costache,
PR Responsible
tel: (+40) 743.024.615
marketing_tm@eta2u.ro
http://www.eta2u.ro

2013-12-02T20:15:16+02:0030 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top