• Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Se apropie sarbatoarea Craciunului, cea mai importanta sarbatoare a crestinilor. Este timpul colindelor si al bradului impodobit! Este timpul sa lasam Lumina din sufletele noastre sa ne apropie si sa ne aduca pace, bucurie si noroc! Este timpul sa-l intampinam pe Mos Craciun!


Mari sau mici, cu totii suntem emotionati amintindu-ne de copilarie, de darurile de Craciun pe care le-am primit si pe care le asteptam mereu! Fiecare sarbatoare este un moment unic, iar in familie, bucuria celor mici poate fi sporita daca petrecem timpul impreuna, inconjurandu-i cu dragoste si caldura. Acum este momentul unei calatorii fermecate!


Administratia METROREX va invita sa pornim impreuna cu Trenul Copiilor spre Mos Craciun, spre lumea minunata a povestilor de iarna!


In ziua de 24 decembrie 2013 sunt invitati sa participe toti copiii care se afla in trecere prin metrou, cei pana la varsta de 7 ani vor fi insotiti de parinti sau de bunici.
La ora 10:00 – plecare din statia de metrou Crangasi cu Trenul Copiilor pe ruta Petrache Poenaru – Grozavesti – Eroilor – Izvor – Piata Unirii 1 – Timpuri Noi – Mihai Bravu – Dristor 1 – Nicolae Grigorescu – Titan – Costin Georgian – Republica si retur de mai multe ori. Va fi distractie in tren cu Mos Craciun, Clovnii Nazdravani si formatia Trubadurii, vor fi colinde si poezii. Actiunea se va incheia in jurul orei 12:00.


Fie ca spiritul bland al Craciunului sa ninga asupra noastra, a tuturor, doar armonie , pace, sanatate si prosperitate!

Go to Top