Pentru a veni în întâmpinarea cererilor primite din partea celor care intenționează să călătorească spre litoral în acest weekend, CFR Călători va introduce suplimentar în circulaţie două trenuri, astfel:

  • Vineri, 15 august, trenul Regio 13801 va pleca din București Gara de Nord la ora 02.50 și va sosi în Mangalia la ora 08.21. Va avea opriri în toate stațiunile de la malul mării;
  • Duminică dupa amiaza, în data de 17 august, trenul Regio 13802 va pleca din Mangalia  la ora 16.20 și va sosi în București Nord la ora 21.45.

 

Reamintim călătorilor că la aceste trenuri, tariful este de 19,9 lei / sens / călătorie, prin oferta Bilet de Weekend. Aceste tarife sunt valabile pentru 4 weekenduri consecutive, iar rezervarea locului nu este obligatorie.

CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără de fiecare dată bilet de tren și celor care achiziționează abonamente, beneficiind de numeroasele noastre facilități și reduceri comerciale. Vă așteptăm în număr cât mai mare în  Trenurile Soarelui!

 

CFR Călători informează că agențiile de voiaj nu vor avea program de lucru cu publicul în data de 15 august. Sâmbătă și duminică, agențiile de voiaj CFR Călători vor funcționa după programul normal. Pentru a evita aglomeraţia de la casele de bilete, recomandăm pasagerilor să îşi cumpere biletele cu anticipaţie, online de pe www.cfrCălători.ro, de la automatele XsellKiosk din gările mari, de la automatele ZebraPay din marile centre comerciale, de la agenții de voiaj CFR şi de la agenţii de turism acreditate.

  

***

Reduceri importante pentru destinații interne:

  • 25% reducere prin Cardul Tren Plus;
  • între 10% şi 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 – 5;
  • între 15% şi 35% reducere cu oferta Biletul de weekend;
  • între 25% şi 50% reducere cu oferta Cartea VSD;
  • între 10% și 20% reducere la călătoria cu trenuri succesive;
  • reduceri de până la 35 % pentru Grupuri de peste 20 persoane.

Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul nostru,www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale.

 

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, tarife, oferte şi servicii, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații şi agenţii.  Rezervări de bilete prin telefonpentru trenuri cu plecări din Bucureşti Gara de Nord – la numărul 021/9522 sau din Constanţa – la numărul 0727.999.952.